El meu racó

Fa ja uns mesos us vaig mostrar on treballava, alguna foto del que veia mentre era a la feina, avui he fet algunes fotos de casa meva, be, de casa els pares, i no se ben be per que ho he fet, suposo que per que d’aquí a poc temps ja no hi viure aquí i la melancolia m’ha envaït per uns instants.

A aquesta foto podeu veure una part de la meva habitació, concretament es el meu lloc de treball , des on us escric la majoria dels post, des de on us comento al vespre quant arribo i des on llegeixo els vostres Blocs.

Això no pretén ser pas un meme, però...si algú vol mostrar una part del seu petit món particular que ho faci, a mi m’ha fet il·lusió mostrar-vos-ho (s’escriu així??), reconec per això, que friso per mostrar-vos com serà el meu nou lloc de treball a la meva pròpia casa, prometo fer-ho quant to estigui llest i acabat.

La següent foto son dels animalons de peluix que tinc damunt del llit i que cada vespre he de treure de damunt del llit per anar a dormir i al matí, en recollir l’habitació, he de tornar a posar, veieu que hi ha una mica de tot.


Un altre dia us mostraré els meus llibres i els meus CD’s, que no en tinc pocs, no se pas si m’hi cabran a casa meva...òndia, se’m fa estrany dir CASA MEVA, espero acostumar-m’hi ben aviat.

Musiqueta per acabar el dia, no te res a veure amb el post, però si amb el sentiment que estic experimentant quant veig que cada vegada està més a prop el moment de marxar d’aquí i començar una nova vida en parella. Tinc ganes de que en Hatim em desperti cada mati amb petons i abans de marxar a la feina em torni a besar.




Post dedicat a l’Andrea, que no nomes va canviar de casa, si no de país, de cultura, d’idioma, de família, d’amics....espero que puguis tornar-hi algun dia, per acabar aquella caseta de somni que ens explicaves, un petonet bonica.

35 Comments:

  1. Andrea ....de acà y de allà said...
    Sabes antes de leer la dedicatoria, ya estaba pensando en sacar fotos a "mi nueva casa" que ya la tengo hace dos años, pero que bueno, no todos los días la siento mi casa, pero hoy leyendote me aferrè un poquito a ella... Gracias por la dedicatoria Bonita, sos muy dulce nena me haces emocionarrrrrr¡¡¡¡¡
    Me trae muchos recuerdos leerte, de cuando me casé y cuando fuimos construyendo nuestra primer casa (al fondo de la casa de mis papas) y como me costo eso que vos decís, de escucharte dieciendo "Mi casa" ..pues yo cuando hablo con Pablo, y me refiero a casa de mis padres digo "mi casa" jajaja , como que no deja de serlo... y la nueva, el nidito de amor, esos primeros días de convivencia son de los recuerdos màs lindos que tengo, imaginate que eso yo lo viví a los 20 años¡¡¡¡¡¡ no no estaba sonada ni bebida..es el amor jajajaja
    De verdad que época maravillosa que estas viviendo....Disfrutala al màximo a cada detalle, como cada cosa que hacés nena... Un besote de corazón... y no te olvides que ese rincón en casa de tus padres siempre será tu casa también, mira yo que lo tengo del otro lado del océano y todavia me lo imagino con mis sabanas puestas ...chuicccccccccckkk
    Anònim said...
    Que la nostalgia del teu vell reco, no t'impedeixi,gaudir del nou. Jo als ultims 12 anys per una cosa i un altre he fet tantes vegades las maletas que ja no m'enrecordo,
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Els meus somnis es van complir quan van fer la sèrie de dibuixos d'en Garfield ... genial genial

    Ven retrobada, senyoreta!!!

    Petonets i booooooooooooooooooon diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Anònim said...
    Molt macu el racó, però no et penja el braç esquerre per escriure? lo bo es que pots tenir la birra i el tabaco sempre a ma :D
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Es que l'amor et fa viure experiencies, situacions i moments que de ben segur, en altres circumstàncies, poder ni faries, ni les sentiries iguals, oi?? :-)

    A casa dels pares (es que em costa eh dir-ho) ja em diuen que hi tinc un lloc per si mai passa res i vull tornar, però clar, si et diuen això i al moment et diuen que QUANT MARXIS EL PAPA POSARÀ AQUI EL SEU PC i EN AQUESTA BANDA DE L'HABITACIÓ UNES ESTANTERIES i BLA, BLA, BLA... ja no se que creure, jejejejejeje, de debó m'enyoraràn??, no se, no se, jejejejeje.

    Striper: Moltes gràcies macu, espero que no m'ho impedeixi, el que passa es que tinc tantes ganes d'estar al nou que m'estic tornant més bleda del normal, jejejejejejejeje.

    Pep: Molt bona la serie!!!!!, petons i BON DIA!!!!!!

    ROVIBA: Veus com a mi no m'enganyes!!!, vaig saber que erets tu per el comentari del peixets, no ho pots evitar, ser padrí dels peixets t'ha fer ser adult, jejejejejejeje.

    A mi no em penja res...joder que lleig a quedat, oi??, jajajajajajajaja, el teclat m'el poso aixi una mica de canto (aquest per que porta cables, de normal tinc el que no en porta i es més fàcil d'escriure). El tabac sempre aprop meu, i ahir una Coca - Cola que quant vaig arrivar a casa em moria de sed i em va durar 30 segons la llauna tu :-S
    Antoni Esteve said...
    Saps, quan vaig fer el salt a la emancipació, vaig tenir unes sensacions similars, però ara he de dir que estic gaudint de meu espai d'allò més i la resta són bons records, però no més.
    M'encata en Gizmo, quin simbol!
    b7s.
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Y si ellos van a poner en tu espacio cosas de ellos, porque claro si lo dejan todo igual te van a extrañar mas...pero el lugar siempre está...petonetsss
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Salt a la emancipació...m'agrada l'expressió, jejejeje. En Gizmo te molta historia, vaig estar anys demanat-lo per reis, per el sant, per l'aniversari i res, mai m'el compraven, fins que un bon dia pam, una caixa damunt del meu llit, semblava un cofre, com el de la peli i en veure'l em vaig fer un tip de plorar, val a dir que el tinc nomes desde fa 5 anys, jejejejejejejeje.

    Andrea: No, no, si ja entenc que el més normal es que hi posin coses seves, pero coi, es podrien esperar a que jo marxes no?, no cal dir-m'ho abans de que foti el camp :-S jejejejejejeje.
    Abogadaenbcn said...
    Vinga va a veure si m'animo i t'ensenyo la meva taula plena de paperots. T'espantaràs!
    Jo Mateixa said...
    Abogada en Barcelona: Jo he mostrat casa meva, be, una part de la meva habitació que per mi es el meu món particular :-)

    Per cert, com va anar la inauguració??, vau ser molta gent, us ho vau passar be??, ja deus estar treballant a tope no??, fas vacances o que????

    Petons bonica!!!!!
    g! said...
    aixxxxx només vull desitjarte que aquesta nova etapa amb el Hatim us vagi de conya, que segur que si! realment llevarte cada dia amb la persona a qui estimes no té preu.
    Denea said...
    joooooooo quina enveja!!jo també em vull independitzar...i tenir casa meva...aiiiiii!!!espero que ho disfrutis moltissim!!jo quan tingui feina i acabi la carrera no m'ho pensare dues vegades...quines ganes!!!jeje
    la cançó molt xula, per cert!
    Clint said...
    si que té bon despertar en Hatim! jajaja
    Jo Mateixa said...
    G!: Ho també ho espero!!!!!! :-) i si, es genial llevar-se cada mati veient a la persona de la que s'està enamorada :-)

    Denea: Doncs comença a estalviar nena, que la vida de independent es cara, moooooolt cara, jejejeje.

    Clint: mmmm, no saps prou be quin despertar més dolç que te el meu home, mmmm :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Uepala! Aquí ràdio macuto emitint des de la Clandestinitat!!!

    Jo he parlat amb el Hatim i confirmo que:
    - Sembla molt bon paio
    - Se l'estima amb bogeria ... ai senyor, si es fonien l'un amb l'altre amb la mirada!!!

    Ale, fins aquí l'aportació de ràdio macuto. Corto y cierro!!!

    Petonets
    Waipu Joan said...
    quasi que tens més peluixos que el meu fill, jejeje!
    salutacions!
    Anònim said...
    Radio Macuto;
    amplia mes informació, cony, qui es mes alt ell o ella, ella ja li fot bronques ho encara esta en la fase dolça, vinga informa, ei i amb compte qie no t'enxampli la Jo Mateixa, i et tenqui als calabozos dels blocs.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    No diré res si no és en presència del meu advocat!!!

    No no, allà només hi ha amor tu ... però no diré res més, jejejejeje

    Ale, una abraçada!!!

    PD: Si són molt macus tots dos, hombre!
    Jo Mateixa said...
    Pep (Alias Ràdio Macuto): Es bon paio i està boig per mi, que més vull???? :-)

    Petonets per tu tambe :-)

    Waipu Joan: Ui doncs no has viste res, el moble que tinc sobre el llit i l'armari, a la part de dalt, està plena de la col.lecció que va fer l'SPORT amb ninos de peluix vestits amb l'equipació del Barça i de totes les seccions que te el club, jejejejejejejeje.

    Striper: Ell es més alt que jo :-P i mai ens hem discutit, si tenim ides diferents (que en tenim) les parlem, valorem que es el més adequat, el millor per tots dos i busquem sol.lucions als conflictes que puguin sorgir.

    Ens estimem molt l'un a l'altre i ja ho vaig dir en una ocassió, estem junts des de fa 2 anys i 8 mesos (quasi 9) i no ens avergonyim cap dels dos de dir publicament que ens estimem i de fer-nos mimos, carantonyes i el que faci falta!!!! :-)

    Pep: A casa ja ens ho diuen desde el primer dia que en aquesta relació hi ha molt d'amor...em sembla que se n'enfoten de nosaltres per que estem tot el dia petonejant-nos i foten-nos mà en public, jejejejejejejeje.
    g! said...
    per cert! ara que anireu a viure junts, heu passat la prova del IKEA.

    Si aguanteu tot un dia sencer comprant al IKEA sense discutir-vos sou la parella perfecte. És una autèntica prova de foc gens fàcil.
    Jo Mateixa said...
    G!: Jajajajajaj, aquesta es una prova que fa temps que està superada, el meu bitxet es un addicte a les grans superficies, vaja, es més marujo que jo en les compres i no seria la primera vegada que el deixo plantat a l'IKEA i m'en vaig a la cafetria per que la que s'agobia soc jo, jejejejeje, però sempre de bon rotllo, amb un somriure i molt dolçament :-)

    A més, hi haure'm d'anar per mirar els mobles que volem, que de moment seràn d'allà, no hi han prous cuartos tu, masses obres a casa com per comprar mobles a la Garriga, gran lloc per comprar-los, tot s'ha de dir.
    Antoni Esteve said...
    ondia, tan sols fa 5 any?
    Bufa, encara el venian fa 5 anys o es que els teus pares van oblidar donar-te el regal quan tenies 9 anys?
    una abraçada!
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Doncs si, nomes fa 5 anys i de casualitat, suposo que van passar per alguna botiga, el van veure i el van comprar, pensa que des que va sortir la pelicula jo m'havia pasat un grapat d'anys demanat-lo!!!!
    Anònim said...
    UH!!! fotre ma en public a mi també m'agrada pero la cuca em renya, em diu aixo despres.
    Joana said...
    Aquest dimoi de peluix... Vigila'l!!!Molt xulo el raconet!
    bon capde! jo mateixa!
    Anònim said...
    Res dona!!! al cap de dos dies ni et recordaràs de com era la teva habitació....Els humans som animals de costums i de seguida ens acostumen al lloc on estem...
    i petons i abraçades sí, pero que em toquin el cul en públic como que no...
    Anònim said...
    Tu mateixa ;)... els lectors RSS són uns programes que et baixes d'internet (Tot i que en el cas del Mozilla és un dels complements que té!)i en el programa hi enllaces l'adreça de les pàgines web que t'interessa seguir. Has de posar l'enllaç RSS de cada pàgina. Cada cop que obres el programa t'avisa de les pàgines web que s'han actualitzat sense necessitat d'entrar-hi.

    O, et penses que anem entrant bloc per bloc? Així només entres als blocs que sabem del cert que han actualitzat! T'estalvies molta feina i molt clics!

    Per exemple, ves al final del teu bloc. A BAIX DE TOT DE TOT. Hi posa: subscriu-te a Missatges ATOM. Clica-hi! Al clicar-hi, A LA BARRA DEL NAVEGADOR et surt la direcció QUE FA SERVIR EL LECTOR PER RASTREJAR LA TEVA PÀGINA I SEMPRE TENIR-LA CONTROL·LADA! LA COPIES, L'AGREGUES AL PROGRMA I LLESTOS!
    yrun said...
    Ostres MAtii! M'ha fet il·lu veure un troçet de la teva habitació, de debó ^^

    La veritat, m'has fet una mica d'envejeta això de que ben aviat et despertarà el Hatim amb petunets... Disfrutau molt guapa i que t'ho mereixes molt molt molt molt!!! :D
    Anònim said...
    ostres, només puc dir que me dones una envegeta per anar a viure A CASA TEUA... aiiii, jo també vull! a veure si prompte podem.
    petonets wapiiiiissima!
    Jo Mateixa said...
    Striper: Doncs a nosaltres no ens molesta fer-ho, el que passa es que clar, segons on ho facis....pot quedar lleig, jejejejejeje.

    Joana: A que es macu??, m'el va regalar en Hatim el dia del meu aniversari juntament amb un ram de roses preciosos!!!! :-)

    CafeAmbLLet: Ho se, ho se, nomes es tracta de fer que el pis sigui més nostre i de mica en mica ens hi anirem acostumanet els dos. Aiii nena, amb lo que mola que te toquin el cul :-P

    Anna Taramabana: Ves, ves, tonti, com em dius el que m'has dit per e.mail????, com ets eh :-P, jejejejejeje. Segurament si que et demanaré ajuda amb això del RSS per que segueix sense entendre molt be de que va, tot i les teves explicacions, jejejejeje.

    Yrun: Doncs que no t'en faci d'enveja, ja veuràs com tu i el Davidet ho fareu ben aviat :-) La putada està en que ell em despertarà amb un peto entre setmana, es ficarà a dormir i jo haure de marxar a treballar, recorda que ell treballa de 22:00-06:00 i jo em llevo a les 06:15 més o menys, però be, menos da una piedra, no?? :-)
    Jo Mateixa said...
    Palitodelasorejas: Ja veuràs com ben aviat vosaltres també podeu dona, paciència!!!! :-)

    PD: No t'en vagis a dormir encara...que es molt d'hora :-P
    Ulisses said...
    ohhhhh
    t'ha quedat un post mol maco!
    Bonic el racó ;)
    Anònim said...
    ensenyaria la foto del "meu" despatx... però és un caos i em fa vergonya...

    caos!! tu en canvi el tens tope endreçat!
    Agnès said...
    Ratifico el comentari anterior; jo també trobo que està tot impolut i fa, fins i tot, una mica d'enveja. Jo sempre escric des de casa dels pares (a Tarragona ni tinc internet al pis)i prometo que quan pugui posaré la foto.

    Espero que aquesta nova etapa et digui felicitat. Ha de ser genial poder compartir el dia a dia amb qui tu consideris que està a l'alçada... molts petons!
    Jo Mateixa said...
    Ulisses: Moltes gràcies :-)

    Esteve: Si ara el veiesis no s'assembla en res al de la foto, està bastant més desordenat, jejejejejeje.

    Agnès: Que no t'en faci d'enveja guapa,el vaig netejar una mica per fer-ne la foto, de normal està bastant indecent, jejejejejeje

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column