Cas Madeleine


Ahir al vespre em vaig empassar sencer el documental que van fer a TVE1 sobre el Cas Madeleine i us he de dir que no em vaig avorrir gens, no se, suposo que el morbo de tot el tema aquest va poder més que la meva son i vaig estar molt atenta a tot el que van dir.

Però hi ha coses que no em quadren, per tant, m’agafo com a company d’investigacions en Warrick Brown
, prestigiós CSI de Las Vegas i procedim tots dos, agafadets de la ma, a investigar aquest cas.

El 3 de maig de 2007, el matrimoni McCann
es disposa a sopar amb dues parelles més, angleses, com ells, i deixa als seus fills a l’habitació del apartament que tenen llogat a Portugal, on hi estan passant unes vacances. Durant el sopar, la Kate visita als nanos diverses vegades (això diu ella i els testimonis ho confirmen), fins que en la última visita que fa, surt cridant SE L’HAN ENDUT, SE L’HAN ENDUT, S’HAN ENDUT LA MADELEINE.

En aquell sopar es beuen 14 ampolles de vi, 6 persones, 14 ampolles de vi...anaven beguts, això segur. Els pares de la nena, en Gerry
i la Kate McCann han col·laborat en tot moment tant amb els mitjans de comunicació com amb la policia portuguesa per tal d’esclarir on es la petita i ara se’ls ha girat la truita, doncs estan acusats d’homicidi.....

Jo em faig diverses preguntes i els deixo a l’aire per si algú les vol comentar:

1.- Com es possible que una mare, que s’ha suposa que estima a la seva filla, es capaç de donar-l’hi somnífers per tal que no l’emprenyi mentre sopa amb uns amics??

2.- La setmana passada, els gossos que el Regne Unit
va cedir a la Policia Portuguesa , van detectar cabells de la nena al maleter del cotxe dels McCann i sang a l’apartament on estiuejaven i a diversos objectes dels pares...per que arriben cabells de la criatura al maleter del cotxe, llogat 25 dies desprès de la seva desaparició ??

3.- Per que els pares, que dies enrere han estat col·laborant amb la policia, ara es tanquen en banda i es neguen a respondre més de 40 preguntes policials, entre les quals hi ha el per que la roba de la mare fa olor a cadàver?? (això ho ha detectat un dels gossos aquest que esmentava abans).

4.- I la pregunta que em te més preocupada...per que una mare, impecablement maquillada i vestida, no plora i es desespera en veure que la seva filla a desaparegut, i que segons tots els indicis, pot estar morta??

Evidentment el sergent Brown i jo hem estudiat a fons el tema (entre copa i copa i uns Blacks Jack’s) i creiem que els pares son culpables....però mentre no es demostri el contrari seguiran sent innocents.

Aquest cas te trasbalsat a mig mon, s’han fet campanyes per recollir diners
i pagar els viatges que els McCann han fet per tot el mon mirant de trobar a la nena...se l’ha vista a Roma?, toma ja, viatge per veure el Papa , el de Roma s’entén.....que se l’ha vist a Paris?, va doncs, cap a la Tourre Eiffel i així han fet unes mini vacances pagades per la gent que debò està amoïnada per la criatura.

En el documental d’ahir deien que els pares no volien marxar de Portugal sense la seva filla, normal, oi? i tant bon punt van haver testificat tots dos com a inculpats, fan les maletes i se les van pirar, camí del seu país. A banda d’això, la premsa Portuguesa està completament vetada, aquella que en els primers mesos els va ajudar tant i amb els que van guanyar tants diners al fer-ne entrevistes i que ara ja no la volen veure ni en pintura, poder per que han dubtat d’ells des del principi.

El sergent Brown
i jo estem assegut en una terrassa a l’Algarve (Portugal) i mentre fem uns cigarrets no podem obviar moltes coses de les que s’han dit aquets dies, com que la Kate McCann va patir atacs de nervis durant les 8 hores que van durar els interrogatoris, o fins hi tot recordàvem les imatges d’en Gerry McCann quant sortia del cuartelillo mig plorós.

Cagunlaputa, si no ho heu fet vosaltres per que cony no ploreu públicament????
Per que heu marxat corrents a casa vostre?????
Per que vareu donar somnífers a la vostre filla?????
Per que, per que, per que?????????

Al final i sense poder fer res més, el Sergent Warrick Brown
i jo en adonem que portem un munt de mesos bolcats en aquest cas i que ara que els McCann son a Anglaterra, no podem fer res més que veure com en David Beckam surt a la TV amb un cartell de la Madeleine demanant que qui la tingui la deixi anar....i per nosaltres el cas està tancat, apaguem el cigarret i fem l’informe.
........................................................

Informe del Cas: Madeleine McCann

Sergent en Cap: Warrick Brown

Ajudant: Jo Mateixa

Argumentació de les conclusions: Exposats anteriorment.

Fonts d’informació: El Periódico de Catalunya, Diari 20 minutos, TV3, La Vanguardia, Google i la mare que el va parir.

Conclusions: Fins que no es demostri el contrari els pares son innocents, però per nosaltres son més culpables que el Fary (déu el tingui a la seva glòria) quant canta la cançó del Torito.

Desitjos: Que s’agafi al culpable, se’l jutgi , pagui per la mort de la nena i mai més passi res semblant a cap criatura.

34 Comments:

  1. Anònim said...
    Un cas embolicat, masa mediatic i segurament amb sorpresa final investigadora Meritxell.
    Puji said...
    Aquesta història comença a ser rara rara rara...
    Mikel said...
    Jo a Florencia a falta de premsa hispana vaig llegir un parell de dies diaris de UK i la veritat es que foten als pares a parir i els acusen clarament de ser culpables.
    Curiosament al aeroport de Pisa encara hi han cartells amb la foto de la Madelein demanant ajuda...
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Mira, claríssim que van ser els pares ... sino no estarien tan panxos com estan ("oh, és que són anglesos i s'ho prenen diferent" ... no em val com excusa, la veritat).

    I clarissim que la Natasha aquella que va estar 8 anys segrestada al final ella dominava al segrestador i no al reves, segur. Estava massa fresca, la tia!!!

    El que no em queda clar és la teoria del pare d'un amic meu, que continua dient que allò del Tsunami era una inocentada ... no em queda massa clar!!

    Un petó i molt bon dia per a TuMateixa
    Clint said...
    Vols que et digui el que jo no em crec...que la Jo Mateixa s'estigui amb el Warrik a l'Algarbe i només es fumin uns cigarrets! venga ya!

    I aquest parell, has pensat què passaria si fossin innocents? ostres ostres! que coses més rares s'han vist! que portem 9 gran hermanos!!!
    Anònim said...
    Llegint el teu comentari penso allò k "Cuanto más conozco a las personas más me gusta mi perro"
    Realment de vegades els humans no sóm tant "humans" per desgràcia.
    Jana
    euria said...
    Jo desitjo que em diguin que no han estat ells....es que és molt fort home!!!
    Dani R. said...
    En quasevol cas suposo que algu ja haura comprat els drets cinematografics de la historia. Fijo.

    Ostia Puji! Quan has tornat?
    Txell said...
    Jo m'estimo més que d'això se n'ocupi la poli.

    Quantes vegades hem culpat a gent innocent!!!!
    Jo Mateixa said...
    Striper: Tant debò el final fos ben diferent del que tothom preveu :-(

    Puji: Ves, això es com el Papuchi del Julio Iglesias, oi?? :-P

    Mikel: La premsa anglesa s'ha volcat amb els pares mentre eren innocents, ara que se'ls comença a acusar no els deixen ni respirar i els acosen constantment.

    Pep: Jo tambe penso que van ser el pares, però es clar, mentre la bofia no tingui proves concluents....

    Clint: Doncs fas be de no creure-ho per que ens n'hem fumat un paquet sencer :-P

    Si que hi he pensat en si fosin innocents i de fet els primers dies ho pensava fins que vaig veure a la mare tota maquea i sense ni una llágrima, això em va donar mala espina :-(

    Jana: Els humans som els menys humans entre els humans...glups :-P

    Euria: Jo també dessitjaria que no hagin estat ells, però es que pinta tant malament tot plegat...

    Dani R.: Benvingut!!!, això segur, a veure quant fan l'estrena que voldria saber-ne el final :-S

    Txell: Dona i joooo, però i lo apassionant que ha estat passar uns dies a Portugal amb el murenu tio bueno!!!!!

    Jo també voldria que s'haguès solventat tot el cas el millor possible i que evidentment els pares no en fosin culpables, però es que no pots negar que tenen tots els numeros per ser-ho, no?
    Andrea ....de acà y de allà said...
    De verdad..me parece una cosa tan rara...de una firalidad que no concibo.. porque actuar tan rapidamente para tapar una muerte de alguie tanq uerido..y una muerte que se supone no premedetibas..es que hay ke tener hielo en la sangre..ke mal viven los detectives ehh???'
    Jo Mateixa said...
    Andra: Oi que a tu com a mare que ets també, et sorpen??? es que es alucinant, jo no acabo d'entendre una cosa aixi, dopar als teus fills per que clapin i no t'emprenyin mentre tu vas de festa.

    Ara llegia al diari que el més segur es que l'hi donessin una sobredosis i en veure el càdaver la mare es va espantar, la van enterrar al jardi de l'esglesia on anaven cada dia a resar (que es veu que està d'obres i per tant no haurien ni d'haver fet ells el forat per enterrar-la) i que desprès per por de que els descobrissin van desenterrar la nena, la van ficar dins del cotxe (d'aqui que pareguessin raastre de la nena dins de la furgoneta dies despres de la seva suposada desparació) i a saber on l'han fotuda.

    Jo soc mare i em moro del sustu nomes de pensar que la meva filla a desaparegut i que cap la possibilitat de que estigui morta, brrrrr, nomes de pensar-ho s'em posa la pell de gallina!!!!!

    Petonets guapa!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Evidentment volia dir Andrea i no pas Andra...sorry :-(
    Anònim said...
    I perquè la part final de color verd és tant minúscula que quasi no es pot llegir???
    Massa televisió i diaris pel mig condemnant alegrement, ara que si són innocents...
    Boira said...
    Ahir llegia un article del Pais, que em va donar molt que pensar..."Niños de primera y segunda clase" I és que no hi ha dret, que en funció de la classe social és doni més pompa a un cas que a un altre. :(
    Jo Mateixa said...
    CafeAmbLlet: Jejejeje, tu ho mires amb el Mozilla, oi??, jo tambe i ho he vist ara, però si ho mires amb l'Explorer es veu be, ja he intentat canviar el tamany de la lletra però no em deixa :-S

    Vols dir que ho son???, jo no mel's crec pas...pero be, fins que no es demostri el contrari...

    Boira: No he llegit l'article que dius, ara m'el miraré, però suposo que deu anar de tota la canalla que desapareix diariament i de la que ni diaris ni cap mena de mitjans de comunicació s'en fan resó, si noia si, els calers no fan la felicitat, però si més no ajuden a buscar canalla perduda per mig mon, això si, els que tenen calers es clar.
    Jo Mateixa said...
    Boira: Ja l'he llegit i tenen molta raó, el cas d'en Jeremy es un clarissim exemple, com be exposen a l'article, del que poden fer els diners.
    Antoni Esteve said...
    (Escrit molt original)
    No ets llesta ni res, aixi que t'agafes de la maneta del sr. Marro, qui millor per solucionar un marro, no?

    Resposta 1. Per això millor no tenir fills.
    Resposta 2. El sr. marro li diria transferència.
    Resposta 3. Es normal quan ets l'acusat,no?
    Resposta 4. Drogues

    Quina burrada de cas, però al final tot sortira a la llum.
    Els pares no han estat gens llestos si realment ho van fer ells. Per què si provoques que la "desaparicio" es transformi en un cas mediàtic, pots estar segur que la investigacio anira a per totes sense descans.

    petons!
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Homeeeee, si m'he d'agafar un acompanyant guapo qui millor que en Warrick que està com un quesito???? :-P

    La reposta 4 que dones, quant dius Drogues que vols dir, que la mare va txutadissima de tranquilitzans, no s'entera de res i per això no plora?

    A Anglaterra els tenen ben protegits i ja faràn per que no siguin culpables ja, no en saben res aquesta gent.

    Petons guapu!!!!
    Denea said...
    Boh, jo tampoc entenc res de res. Els somnífers i copes de vi diuen molt poc al seu favor i si realment fossin innocents i no estiguessin espantats no tindrien de que amagarse.
    El que més rabia em fa és que altres families que si que estan passant per aquest tràngol, han hagut de tragar-se tot el show i totes les ajudes que els hi han donat (mentre ells segueixen esperant...). Pero segueixen igual, sense ajudes, desesperats i cagant-se en aquests capullus d merda!!
    Jo Mateixa said...
    Denea: Ueeepsss nena, et noto un pel exaltada eh!!!!, no, no, si tens tota la raó del mon, amb la de canalla que despareix o que assesinen por ahi i aquets cabrons (ai perdo, que son innocents fins que no es demostri el contrari)vinga a xupar del bote, cabrons!!!!

    Petontets bonica!!!!
    Alepsi said...
    Buffff... vés a saber... com diuen per aquí a dalt... coses més rares s'han vist... mireu, tant si són culpables, com innocents, la veritat és que tota la història que s'ha mogut al voltant de la nena, fa tuf....

    Sabeu la de nens que desapareixen cada dia a l'Àfrica i sud-amèrica??? Oi que no? Jo tampoc. Però molts. Moltíssims. I segurament igual o més monos que la madeleine aquesta... (que no dic que m'importi un rave, però ja m'enteneu...)
    Jo Mateixa said...
    Cristina: Si bonica si, es una pena que a segons quines pares no els facin fer un psicotècnic o alguna prova abans de deixar-los que tinguin canalla, segurament molts d'ells no els deixarien per que catejarien estrepitosament :-(

    Alepsi: Veus com no m'equivocava jo??, has tornat més madura, més dona, jejejeje.

    Tens moltissima raó bonica, hi han milions de nens que desapareixen al mon i ningu es preocupa per trobar-los, maleits calers com deiem abans, qui no te cuartos no te poder per moure fils i qui en te resulta que es dedica a matar canalla, que trist :-(
    Joana said...
    Em fa por saber la veritat!
    No sé però neguiteja.
    Bona nit wapa!
    Jo Mateixa said...
    Joana: El cert es que si, fa molta por saber que uns pares poden arribar a cometre un assassinat d'aquest calibre, però es clar, amb la de pares que abadonen a nens a cubells d'escombraries...ara que, una cosa es deixar-los allà (que no ho trobo be eh) i l'altre es matar-los, ha de ser molt dur viure amb aquest càrrec de consciència tota la vida, o això o es que no tenen ni cor ni cap mena de sentiment :-(
    g! said...
    uf! s'està fent un circ que no m'agrada gens ni mica, el que està clar és que en general és més fàcil acusar que defensar.

    Només espero l'impossible i és que trobin la nena viva...si al final la mare o tots dos i estan ficats fan un mal favor a futures situacions semblants.
    Jo Mateixa said...
    G!: Jo tambe espero que la trobin, però joder, cada cop la cosa es més dificil, però si hi han trobat sang, cabells....no se pas noi, no se pas :-(
    LlunA said...
    Sembla una pel.licula de terror, pero el mes trist que tot es veritat. I que aquesta nena desde el primer dia desapareguda ja era morta...i aquestes histories et deixen sense paraules...
    Jo Mateixa said...
    LLuna: Jo també penso que des d'el primer dia que es morta, no se, digues-l'hi presentiment o digue-l'hi morbosa :-(
    Anònim said...
    amb el warrick eh pillina?! XD

    ralment a mi em semblen molt culpables... masses coses q no cuadren... oi?

    al paredón!!!
    Jo Mateixa said...
    Esteve: Qui millor que en Warrick?? :-P

    Doncs si noi si, masses coses que no van a l'hora, a veure com acaba tot :-(
    Anònim said...
    JO també el vaig veure aquest documental...hem va posar la pell de gallina...a mi per començar no se m'acudiria mai anar a sopar una mica lluny (sembla que no estaben al seu apartament, oi?) del meu fill dejant-lo sol i menys sinó dorm, evidentment NO li donaria MAI somnifers (hem sembla un acte increible d'egoisme)...

    Aquest cas no pinta bé...jo també crec que són culpables...i no puc entendre com són capaços d'estar aguantant tot "l'espectacle" tan "tranquils" ...

    Esperem que els seus altres dos fills tinguin més sort
    Anònim said...
    Per cert!! jo també hagués triar en Warrick...segur que només vau tenir trobades professionals????
    Jo Mateixa said...
    Mama del Pol: Es que te tela tot plegat, es dificil pensar que trobaran a la nena sana i salva, ho veig tant magre des de el primer dia :-(

    I si, et ben juro que entre en Warrick i jo no va passar res més, que més haguès volgut jo :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column