Estic enganxada, no ho puc evitar


Dijous passat feia zapping estirada al meu llit i em vaig quedar clavada a Telecinco (por el deste te la desto), estaven fent Gran Hermano9 i vaig flipar, estic enganxada, no se que m’ha passat, jo aquesta mena de programes no els veig, be...reconec que vaig estar enganxada a OT durant totes les seves etapes, però un cop s’acaba passo per una cura de desintoxicació que em durà fins que el tornen a fer, la carn es dèbil.

A lo que anava, que he pogut veure com:

L’ Ángela que es quasi invident del tot, està necessitada de carinyu per part dels nois, que a totes les altres mosses els hi diuen piropos i a ella no.

Que en Piero i l’Andalla els han fotut fora de la casa, però no han marxat, si no que estan a una suite especial on poden veure el que fan els seus companys.

Que la Rosa es la fusió de la Conchi i la Pamela , dues germanes bessones que interactuant dins la casa sense que ningú sospiti que son dues persones, quines corredisses es foten quant entren al confessionari, per que es van tornant el estar a la casa amb els altres i el estar amagades a la suite amb els altres dos paios eliminats.

Que la Paula es possessiva de collons amb el David (altrament dit Fleky), a banda de ser una morritos calientes gallega que posa com una moto als nois.

Que la Amor es un home que s’està inflant d’hormones per tal de ser dona, i que amb el cos que te, de dona, fa anar de cul als nois, no te cap mena de problema en fotre ma als culs dels xavals que van més calents que un ceniceru del bingo.

Que la Mayte i la Rebeca son germanes per part de pare, que una es recatada i casta i l’altre es una lagartona i no congenien ni a la de tres, per això la Mayte ha decidit marxar voluntàriament de la casa. La Rebeca també ha marxat per que no ha pogut aguantar que Amor digués Magala en lloc de Málaga, bufff.

Que noms com Melania, Eneko, Rodri , Oliver i Mohamed (altrament dit Dadi) passen desapercebuts per complert dins aquesta casa de putes sense mestressa.

Malgrat tot això estic enganxada i no em fa res que em critiqueu per ser Frikie , ho soc, algun problema??

23 Comments:

  1. Reina Letizia said...
    Todos somos frikies, hasta las princesas como yo.

    Besos de Princesa
    Anònim said...
    Hola soc en Farlopa, confeso que també ho miro i estic enganxat !!! :) Que hi farem jajajajajajajajaja Sempre es bo saver que hi ha una fauna hurbana molt bèstia fora de casa !!!
    Anònim said...
    No és k siguis friki,el k passa és k hi ha molta gent com tu però k no ho vol reconeixer
    I de fet, això dels blogs i els blocaries, i les nostres històries interrelacionades també és com un gran hermano no creus?
    T'imagines ara k ens posessin junts a tots en una casa? Seria divertit, hi hauria un marro... només d'imaginar-ho ja em foto a riure, de fet, m'agradaria conéixer a segons ki en persona ja ja
    Jana
    Salva Piqueras said...
    Mira que no posar-te els documentals del National Geographic... de fet són bastants semblants: femelles i mascles que s'aparellen i lluiten per dominar l'espai on viuen. Ara, amb els documentals després no omplen hores i hores d'altres programes parlant de les pobres bèsties...
    David said...
    La primera edició de GH me la vaig menjar sencera i amb moltes ganes. Ara ja no. NO m'agrada. Gens. I quan la meva mare em comenta a,b il·lusió que torna a començar la intento convèncer que no ho faci... però sé que no podré... Ai,ai... espero que sàpigueu el que us feu

    (podries enviar-me un mail explicant-me com enganxes la cançó a la columna dreta del blog. Gràcies! davidcodinarique@gmail.com)
    Clint said...
    jo amb la primera edició vaig quedar servit...
    Nosotras mismas said...
    No et sentis malament, encara que no ho diguin hi som mes de dos els engantxats.

    Petons.
    Txell said...
    Jo per sort encara no m'hi he enganxat! A vegades fullejo les notícies per internet més que res pel rotllo "Amor".
    Però bé, queden 2 mesos i mig per endavant i ja hi seré a temps! :P
    Itf said...
    Jo Gran Hermano només vaig veure el primer però he de reconeixer que els Operación Triunfo també me'ls he tragat tots!
    Puji said...
    Nooooooooo! Txell, tu no!
    Que algú la salvi, siusplau!
    gatot said...
    d'això.... jo mateixa... quan dius que que t'instal·les amb en Hatim?

    no, no, jo no t'ho criticaré pas perquè tothom és lliure de deixar-se contaminar amb el que vulgui... però una cura d'un cert temps sense tele va bé, eh? poc temps... un parell d'anyets?

    petons i llepades agnostitéliques!
    Toy folloso said...
    Tia, ¿encara et queda temps per això?. Si ets la reina de comentar als blogs. Per cert, m´has fet el comentari mes petit i potser el que m´agrada mes de tots; ¡un esclat de sinceritat!.
    Andrea ....de acà y de allà said...
    el gh 1 de España y el gh1 de Argentina si los miré luego ya perdio la gracia.. y al rey de la estrategia lo vi en el deArgentina, un niñato bisexual que solo quería llegar a la final sin ser nominado y llego..a pesar de que era un cerdode tipo y que hablaba mal de todos y todas..pero en la casa lo amaban..obviamente perdió porque l gente no lo voto..pero esa no era su intención..el solo querñia ser famoso y probar lo inteligente que podía ser...un beso guapaaaaaa
    Boira said...
    jajajaja, friki!! Jo de moment aguanto sense enganxar-me, però no ficaria pas la mà al foc...Em vaig mantenint al marge, però se de que va. Això si, lo de l'Amor no te nom! Vaig veure unes imatges a un zapping que li estava foten mà a la p (per ser fina...) del Piero. I s'estava morrejant amb uns quants! Oh! I que passarà quan sapiguin que és un tio? Oh! I com s'ho fa per a que no se li noti el paquetet? Perquè mira que és refrega!

    Mmmm, després de rellegir el meu comentaria veig que no ets l'única friki...:$
    Arianna said...
    jo ho faig com a estudi sociològic...


    no, ara en serio! aquests dies ho he vist a ratos, i la veritat és que he rigut molt! com es nota que els guionistes sabien què volien pq triomfés!
    Mon said...
    a mi em deien friki perque en el seu temps em vaig enganxar al "dancing days" si veure "gran Hermanu" el tomate o el diario de la patricia es ser friki....em sembla que vivim en un pais de frakis, ningu s'en escapa.
    petonet
    (lo perillos es mirar l'Acebes o escoltar la COPE)
    Jo Mateixa said...
    Primer de tot..mare meva, quant de frikie hi ha en aquest mon de blocs :-P

    Letizia: Apreciada alteza...esto de apreciada es relativo pues soy repúblicana :-P, ya veo ya que por aquí hay mucho frikie suelto, jejejejeje.

    Farlopa: Biennnnn, no esperava menys de tu :-P

    Jana: Uala tia, quina imaginació que tens, però mola pensar en fer un Gran Hermano amb la gent dels blocs, hi ha hauria un catxondeio i unes guarrerides españolas que no veas, jejejejeje.

    Salva Piqueras: M'agraden molt els documentals sobre animalons, però allà no hi han invidents que lluiten per sobreviure, ni transexuals que escalfen el galliner, ni bessones enamorades de dues persones diferents, etc... :-P

    David Codina: Se el que em faig, tu trànquil :-P ara t'enviaré un e-mail amb el que em demanes :-)

    Clint: Jo amb la primera també nen, i no n'habia vist cap més fins el dijous passat, no se, trobo que el d'aquest any està molt ben muntat, hi hauràn molts marrons i mals rotllos i mola, jejejejeje.

    Nosotras mismas: Aixxxx, es un gran que que en siguem més de frikies enganxats eh :-P

    Txell: Segur que com enganxis un trosset de marro ja no podràs evitar-ho i cauràs de quatre potes, es millor que el Supermodelos eh :-P

    ITF: Jo el tema OT no l'he pogut ni volgut evitar per que tot i que es semblant al Gran Hermano el fet de descobrir noves veus de la musica m'ha agradat :-)

    Puji: Jajajajaja, però per que jo no??, que poder et pensaves que era una dona més sensata??, doncs ja veus, les aparences enganyen :-P

    Gatot: Amb una mica de sort ens instal.lem a principis d'octubre pero pensa que jo les nits les pasaré sola...per tant la tele serà la meva ànima amiga i bessona, jajajajajajaja.

    Toy Folloso: Es que soc frikie noi i els frikis ja ho tenim això, podem amb tot :-P

    Andrea: Doncs aquest que dius deu ser semblant al Fleky, es fastigos aquest paio, no se l'enten quant parla i nomes sap dir colega, tio, joder, colega, tio, joder....es un pal de paio :-P

    Boira: Jajajaja, el tema de l'Amor aquesta portarà cua, hi han noies que ja s'han adonat i l'altre dia una d'elles l'hi explicava a l'Eneko, un dels nois, i l'altre flipava, pero como...que Amor es un tio??, no puede ser!!!!, pobre tia, l'Amor dic, quant s'ha sapiga es pot muntar un pollo de la hostia, que guay poder veure-ho!!!! :-P

    La Padrineta: Com comentava abans aquest any se l'han currat per que mira que hi han lios a la casa i els es muntaran fora per que ahir al vespre la Rebeca al programa del Debat del Jordi González la va liar que no vegis, jejejejejejeje.

    Mon: Ui jo el Dancings Days no l'he vist, però los Ricos tambien lloran, Falcon Crest, Dinatia, Dallas....uffff, eganxadisima, jejejejejeje. A l'Acebes a la COPE ni de ocnya eh :-S
    g! said...
    Ostia! ara aqui m'has fallat, com caraju pots enganxarte al Gran Hermano!!!! almenys he rigut molt amb lo que els nois van més calents que un ceniceru del Bingo (Sublim!!) i això de l'amor??? Uf! vaya tela no?

    petonassu, patapam!!!
    Jo Mateixa said...
    G!: Et dic el mateix que l'hi he dit al Puji, les aparecenes enganyen i no soc tant perfecte com us pensaveu :-P

    Petonassus guapu!!!!!
    Anònim said...
    Joder, i jo que no estic enganxada aquesta edició (me les he mirat gairebé totes) i m'estan venint ganes... Ja ho dien ja, que qui és adicte ho és tota la vida... Em faràs recaure!
    Petonets
    Jo Mateixa said...
    Palito: Doncs recau nena recau, que no saps el que t'estàs perdent :-P

    Bona nit!!!!!!
    Anònim said...
    Quien se preocupa demasiado por la vida ajena, es porque no tiene la suya llena.

    La vida és massa curta per estar assegut davant d'una caixa de merda que explica coses que no són veritat.
    Jo Mateixa said...
    Anónimo: Perdona pero discrepo por completo, basicamente por que mi vida esta inmensamente llena de amor, amistades y buena salud, que para mi es lo principal, pero bueno, cada uno ve las cosas como le interesa, no?

    Benvingut/a i una altre vegada, si et plau, no signis com a anònim, qui no dona la cara...es per que alguna cosa amaga, no?

    :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column