Per a la vostre informació

Aquest mati els paletes no han vingut per que ara mateix no poden fer res més, donat que el paleta jefe va encarregar malament la sanefa del bany i falten rajoles, per tant fins dilluns no s’hi podran posar però l’estat del pis es el següent:

Galeria (enrajolada del tot a falta de posar-hi l’escalfador que ja el tenen des de fa dies).

Cuina (enrajolada del tot, a falta de posar el sostre i els mobles que ho porten dimecres, juntament amb els electrodomèstics).

Bany (esta quasi ve enrajolat del tot, el plat de dutxa i el water ja està posat, falta acabar d’enrajolar una part de la paret , posar la columna d’hidromassatge i la mampara, el moble el portaran lo últim i posar el sostre com el de la cuina, d’alumini).

Terra del pis (el parquet està posat del tot i a tot el pis).

Instal·lació elèctrica (està feta completament, nomes falta posar els mecanismes en alguns endolls, els embellidors no els posaran fins que el pintor no hagi vingut)

Pintura (avui em triat els colors de les parets, dilluns he de trucar al pintor per donar-li el codi i tant bon punt els paletes hagin acabat el bany i la cuina, hagin tapat el parquet per protegir-lo i hagin posat els mecanismes dels endolls ja podrà venir).

Ens han dit que dimarts acaben el bany del tot i que entre dimecres i dijous deixen llesta la cuina i la galeria al complert, divendres taparan el parquet i acabaran de posar els mecanismes, netejaran finestres i marcs de les portes per que quant vingui el pintor no s’hi hagi d’entretenir i en principi per part d’ells ja estarien, be a falta de posar els embellidors dels endolls, un cop acabi el pintor.

Si tot va be dissabte de la setmana que be el pintor ja s’hi podria posar i com a molt, si porta un ajudant, entre dissabte i dilluns (a Sant Boi dilluns 24 no es festiu), poder allargar-ho fins a dimarts, segurament el pis ja estaria llest.

Llavors vindrà la feinada nostre de buscar els mobles (IKEA per suposat), encarregar-los per tal que ens els portin i els muntin, hombre que no pensem fotre un pal a l’aigua nosaltres, com a molt posar-nos les làmpades que escollim i para de comptar. Abans de que ens portin els mobles per això, contractarem a una empresa per que vingui a fer una neteja general del pis, jo arribant a les 20:00 a casa no m’hi puc pas ficar per fer un baldeo general, per tant que ens ho facin.

Total, que calculem, si tot va be, que a primers d’octubre ja podríem estar al pis vivint-hi, tot i que ens faltarà pujar a Pineda a buscar les caixes que tenim amb tot l’aixovar, ja que quant ens va sortir la oportunitat del pis a Pineda vam fer tot el trasllat allà i desprès al sortir-nos rana vam haver de deixar-ho a casa els pares per que aquí no teníem lloc.

Estic contenta, molt, per que cada cop ho veig més a prop i sabeu una cosa? Aquella por inicial que us vaig comentar dies enrere....ja no hi es, la felicitat que sento es tant gran que ja no em fa por res, no em fa por enfrontar-me a una nova vida, en parella, a la parella que m’estimo per damunt de tot i amb la que em faré velleta, moooooooolt velleta.

El vídeo...no te res a veure amb el post, però m’ha fet gràcia, amb la de coses que em passen al metro...no em podria passar una cosa així????

21 Comments:

  1. zel said...
    collons collons quin sarau amb el piset,apa, hidromassatge, apa apa apa, ja en farem de coses, ja... jeje. El video molt bo, he rigut i...m'han vingut ganes de fer una gamberrada, semblant? diferent? una gamberrada, deixem-ho aquí.
    Toy folloso said...
    Si el video passés aquí, al xaval li engalten la pitrera pels nasos sense ni pensar-ho. Ara amb lo morenots que estàn els melons....
    Jo Mateixa said...
    Zel: Be es que lo de l'hidromassatge te tela, el paio ens el va comptar al pressupost i vam dir que ostre no, que era car i que a més no el necessitàvem, el noi ens el va ensenyar quant vam anar a triar les rajoles i es clar, es va produir el flexasu, vam ajustar preus amb ell i ens el vam quedar :-P

    No es gaire gran, però fa moltes cosetes, molts xorrus d'aigua i bufff, quines ganes de provar-lo, jejejejeje.

    Toy Folloso: Tu sempre pensant en el mateix eh :-P

    El cert es que si em passes faria igual que ella, em pixara de riure, però dubto molt que els meus melons (blanquets, que aquest any no han pres el sol) no es mostrarien :-P
    g! said...
    ole,ole ja estas buscant una data d'inauguració que venim tots, tots i tots!!! Jo m'encuido d'unes empanades argentines de tonyina i carn,mmmmmmmmmm

    El video deliciós! m'encanta!
    Jo Mateixa said...
    G!: Conyyyyy, tots???, els 70 i pico que tinc enllaçats??, amb les vostres respectives parelles i nens????, no podem fer tongades??, que home, el pis es gran, però clar, tots de cop :-S

    Tu el primer eh, que amb les empanades de tonyina tens el cel guanyat nen :-P

    Petonets!!!!!
    alatrencada said...
    Quedarà un piset "de luju"... A disfrutar-lo ben aviat!

    És xulo el video. A vegades al metro m'han entrat ganes de "muntar algun numeret" amb la resta de viatgers. És que ens passem moltes hores allà dins i es fa pesat!
    Boira said...
    M'alegro molt per tu bonica! M'agrada veure que estàs tant contenta. Al començament és normal tenir por, por a lo desconegut. Aiiss, que m'emociono per tu! :D
    Per cert, molt xulo el vídeo, he rigut una estona!
    Metamorfosi said...
    Ostres Jo Mateixa, que us deu estar quedant un piset preciós!!!
    Això va "viento en popa"!

    Escolta, que jo dono suport al la proposta d'en G! ¿quan venim? xD

    Petonets guapíssima!!!
    Jo Mateixa said...
    Alatrencada: Ui de luju diu, jejejeje, que va, que va, el que passa es que volem arreglar-lo per que quedi modernet i acollidor, per no haver de fer més reformes grosses d'ara en endavant.

    Ondia nena, molaria que precisament tu muntessis un numeret al metro, siguent actriu et serà més fàcil que no pas a mi ensenyar els melons com deia l'amic Folloso, jajajajaja.

    Petons guapa!!!!!!

    Boira: Moltes gràcies guapissima!!!!!!!! :-) si que estic contenta, moltissim, es més, maleeixo la hora en que vaig tenir por, he perdut dues setmanes de alegries nomes per menjar-me l'olla, que tonta no?? :-)

    Petons guapa!!!!!

    Meta: Ualaaaaa, nena, tu t'apuntes a tot eh??, jajajajajaja. Saps perfectament de que estaré encantadissima de que vingueu, però fem-ho per parts que tots alhora no hi cabem pas :-S, per cert...tu que portaries per jalar?? :-P

    Petons guapa!!!!!
    ddriver said...
    que bo el video!!!
    Lluna said...
    Molt bo, el vídeo!!! Ostres, per què últimament només et comento els vídeos?

    Això de les obres és un rotllo. Però si hi podeu anar a principis d'octubre... ja només falten un parell de setmanes!!!
    Anònim said...
    Abans k anéu al piset enrecordeu-vos k hi ha 3 coses k no us poden faltar: llit, sofà i... lo més important, la nevera (pels putos kellogs ja ja)
    Moltes felicitats i enhorabona
    Jana
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Gràcies :-)

    LLuna: Ondia, poder es que el que escric no us acaba d'interessar o poder a tu no t'acaba de fer el pes :-(

    Si noia si, avui feiem comptes amb en Hatim i ens n'he adonat de que Octubre està a tocar dels dits!!!! :-)

    Jana: Jajajajajaja, avui ens miravem amb en Hatim el pis, com està quedant i estavem prenent mides de on anirà el llit, l'armari, el sofà del menjador, el moble de la tele, etc...per la nevera no t'amoinis, ja la tenim comprada i dimecres quant ens possin els mobles de la cuina ens portarn la nevera i el congelador, aixi que menjar ja en podrem anar posant, primer de tot els Kellog's :-P
    kentuta said...
    Quina ilusió que deu fer, em sembla que amb aquest post he agafat enveja, jolin!, però enveja sana, eh!
    Ei, espero que tot vagi molt bé, ja queda menys per poder-vos instal·lar.

    Per cert com portes el ramadan del Hatim?
    Jo Mateixa said...
    Kentuta: Jejejejee, moltes gràcies per sentir enveja sana per nosaltres :-)

    El Ramada el portem molt be, avui ens hem llevat a quarts de 7 del matí per que ell pogues esmorzar, de pas he esmorzat jo i ens hem tornat al llit, ha estat una nit...moguda, i no entraré pas en detalls :-P
    Ulisses said...
    doncs a veure si el pis queda ben preciós i a la data que tens calculada ;)

    I això del video és la versió censurada dona! A la "uncensored" 3 segons més tard es començen a fotre el lote... si més no, jo ho faria XD
    Jo Mateixa said...
    Ulisses: Això espero!!!!, la veritat es que està quedant la mar de macu, tinc unes ganes de poder viure-hi ja :-)

    Jajajajajajaja, tu es que sempre penses en el mateix eh, jajajaja, de fet suposo que si jo no fos tant vergonyosa també m'el morrejaria al nano aquest :-P
    Lluna said...
    Ei, no diguis això!!! Sí que m'interessa, el que dius! Però a vegades estic poc comentaire.
    Jo Mateixa said...
    LLuna: Ahhhhhhh :-P

    Petons guapa!!!
    Anònim said...
    Vinga que ja s'acaba!!!

    Jo també dono suport a en G! a veure quan arriba aquest dia!!!
    Jo Mateixa said...
    Mama del Pol: Gràcies bonica!!!!, si portes alguna cosa bona per menjar poder si que us convido, jejejejeje

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column