Malgrat tenir algunes dificultats amb el fitxer de control dels Aniversaris Blocaires, he tingut l’inestimable ajuda d’un compinxe extraordinari que m’ha ajudat a salvar-lo i ara aprofito per demanar disculpes a la senyoreta Blocaire que va fer anys fa uns dies i a la que no vaig poder felicitar per que el punyeter fitxer d’Excel va fer vaga.

Començo doncs amb el segon l’Aniversari Blocaire del mes de Novembre....

A la dona que avui fa anys (si us plau, imagineu-vos que avui es el dia del seu aniversari) la vaig descobrir una mica de casualitat, allò inspeccionant per la Xarxa i em va fer molta gràcia per que el seu Bloc parla del dia a dia d’una personeta que te el mateix nom que algú a qui estimo moltíssim.

Aquesta dona n’ha passat de maldades amb aquest bitxet de fill que te, però i lo molt que ens ha fet riure que???, de fet estem veient com el seu nano es va fent gran de mica en mica i en gaudim de les seves sortides, les seves excursions, les seves amistats amb els companys de l’escola, les seves peripècies amb la família i sobretot, amb les converses pares – fill, que son per pixar-se de riure.

Una dona com cal, lluitadora, forta, de vegades pobreta no disposa de temps ni per escriure al Bloc, ni per visitar-nos, però quant te una estoneta ens explica les últimes novetats del que passa a casa seva amb el seu fill.

Un 10 de novembre de 1973 va néixer la Poc Pacient (Alias la Mama del Pol), guapissimaaaaaaaaaaa, perdona, perdona, perdona, ditxosa informàtica, sabia que el teu cumple era pels volts d'aquets dies però no recordava exactament quin dia i al fallar-me el fitxer no he pogut fer el post abans, però més val tard que mai, no????

Segueix així de increïble, per que encara que de vegades no t’ho sembli, segur que en Pol està molt content de tenir-te com a mare i el papa del Pol de tenir-te com a companya!!!!!!

MOLTISSIMES FELICITATS GUAPISSIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 Comments:

  1. Striper said...
    Pues aixo felicitats a ella i petons matiners per tu bé ara son encara nocturns.
    rosa said...
    felicitats, fa dies que estàs molt emotiva, això va bé déu ser que folles molt.
    una abraçada, bonica.
    estripanits said...
    Apa doncs, per molts anys!
    Jo Mateixa said...
    Rosa: S'ha suposa que en els post d'Aniversaris Blocaires jo no responc els comentaris per que es el ojo menenado el que comenta, però no m'en puc estar de respondre't...que follo molt???, tiaaaaa, que en Hatim està amb un esguinç de costella desde fot dues setmanes i el metge ha dit REPOS ABSOLUT EN TOTS ELS SENTITS!!!!

    Així que...va a ser que no :-(
    Denea said...
    ooooh felicitats!!!!!!!!
    ^_^
    estripanits said...
    Ostres tu, si folles poc, ni que sigui per la lesió del Hatim. passa per casa que potser hi trobaràs una cosa que t'interessi, hehehehehe
    Striper said...
    Uh amb un esguinç no es pot , ostrespues jo tincun al peu i he pogut, no m'afectat al miscul que faic servir, tu achuchal i ja veuras com s'oblida del repos,aixo si no el xafis gaire pobret,que el Hatim tambe es del veinat i ja li tenim apreci.
    Jo Mateixa said...
    Estripanits i Striper: Ja em perdonareu però aquests no son temes de comentar en un post d'Aniversaris Blocaires, si o no???

    Si no podem es per que el metge ha dit que no i les seves raons tindrà, més ràbia que ens fa a nosaltres no poder dubto molt que n'hi faci a algu altre :-(
    estripanits said...
    Vale, vale, però t'ha agradat la màquina o què?
    LlunA said...
    Doncs per molts anys!!! M´encanten els aniversaris...serà pel pastís???

    El de la foto increibleeeeeeeee
    nyam!

    petons
    robelfu said...
    per molts anys. FELICITATS.

    ayyyyyyyy aquesta gent sempre en el fo... a la boca.
    un peto
    Anònim said...
    juas, juas, juas... volia felicitar a la mamà d'en Pol, però he llegit sense voler el comentari de la rosa i la teua resposta, i quina risaaaa!! juas!

    Bé, MOLTES FELICITATS, mamà d'en Pol!!
    Anònim said...
    MOLTES GRÀCIES!!! Tranquila per lo del retard...jo encara hi vaig mes de tard!!!...

    Gràcies a tú i a tots per llegir el bloc....ja sé que ultimament l'actualitzo sovint però estic una mica "atrafagada" i no m'hi puc possar tan com voldria

    Bràcies, petons i abraçades!!!!
    Anònim said...
    Perdó volia dir que NO l'actualitzó sovint... :P
    Jo Mateixa said...
    Mama del Pol: Jejejeje, espero que puguis actualitzar més sovint, jejejejejeje.

    Petonets dolcets bonica!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column