Quin cos “serrà” més xulu tu!!!!


Benvolguts companys, no sabia que la ciència podia resultar tant cara, apassionant, divertida i quasi insuperable si, però cara…ostres, tenia els meus dubtes però ahir al mati ens ho van confirmar.

Sincronitzem els rellotges a les 08:00, bàsicament per dutxar-nos, posar una rentadora amb els llençols del nostre llit, fer el llit amb els altres llençols, deixar la roba estesa al terrat, i un cop esmorzats de camí a Barcelona, cap a les Drassanes, per veure l’exposició:

Bodies, The Exhibition.

A les 11:30 del mati ens posem a la cua, una cua que sortida del Museu Marítim, o sigui a les Drassanes i donava la volta al carrer, a les 12:45 aconseguim treure les entrades i contents per poder-hi entrar ens diuen que no, que fins a la 13:00 res de res per que està molt ple, ala ves, a fer un cafè al bar del costat per temps , a la 13:02: entrem a l’exposició i en sortim a les 15:15.

Taula de preus:

De dilluns a dijous

Adults... 16 Euros

Menors de 12 anys... 12 Euros

Paquet familiar (2 adults + 2 nens)... 44 Euros.


De divendres a diumenge

Adults... 19 Euros

Menors de 12 anys... 15 Euros

Paquet familiar (2 adults + 2 nens)... 54Euros.


Temps d’espera i visita:

Si compres les entrades mitjançant el Servi Caixa ets el Rei del Mambo i hi entres quant vols, si les has de comprar quant ets al Museu, ets gilipolles, et poses a la cua sense preguntar i et xupes 2 hores palplantat (hi havia gent que portava bastanta més estona i dius calla tu, a l’estiu s’està be per que tens dues hores de sol gratis al carrer, però al hivern pots pillar una pulmonia del copon)


Conclusió de l'exposició:

IM-PRESIONANTE!!!!!!

A tots dos ens va encantar i vam donar per ben emprats els 56 Euros que ens va costar la brometa, es que vam comprar un llibre que costava 18 Euros per que fotos no en vam poder fer ni una, nomes la que encapçala aquest post i per que era mentre estàvem a la cua, dins ho tens prohibit.

Us recomano ferventment que no deixeu passar l’oportunitat d’anar a veure-la, s’estarà a les Drassanes Reials o el que es el mateix, el museu Marítim de Barcelona, fins el 13/01/2008. Si porteu canalla petita els carrets els heu de deixar a un guarda-roba que hi ha i a més podeu llogar una audio guia per 4 Euros que us va explicant que es cada cosa (va codificat), de totes maneres hi ha gent que volta per allà que us va explicant els processos que s’han fet servir per mostrar el que i ha a cada sala.

Us penjo dos vídeos, s’han de veure per ordre, estan en anglès i son extrets de la Web que us he deixat al primer enllaç del Post.

18 Comments:

  1. Jo Mateixa said...
    Val a dir que no tots els cossos que surten en els vídeos es veuen a l'expossició que hi ha a Barcelona, tinc entés que en total hi han uns 90 càdavers, però aquí nomès n'han portat 17.

    Més que res per que no voldria que pensessiu que us he enganyat mostrant-vos una sèrie de coses que desprès no veureu a l'expossició.
    Striper said...
    nosaltres tenim pensant enar dissabte que bé, seguirem els teus consells i enirem al servicaxa , lo pitjor d'aixo es que aquesta gent fa el seu agost al novembre.
    Déjà vie said...
    Diuen q sta molt be. Jo no la volia anar a veure pq soc molt aprensiva pro tothom fa tan bona propaganda q...nuse nuse...
    LlunA said...
    Ja m´havien comentat que estava super bé...tinc l´exposició al costat de casa...però aysssss m´impressiona el tema i no m´havia decidit...pot ser que m´ho repenso...

    Petonets
    rosa said...
    doncs si que aniré sembla força interessant.
    Terra said...
    Nosaltres ens hi acostarem una tarda entre setmana, que així pica una mica menys a la butxaca.
    Fa temps vaig veure un reportatge del paio alemany que va inventar aquesta tècnica, la plastinació, i evidentment veure una exposició així ha de ser tota una lliçó d'anatomia!
    Ja veurem si no m'impressiona...crec que no...
    Jordi Casanovas said...
    Jo estic una mica amb la Déjà Vie...que em fa com una mica d'agunia la cosa corpòria i esventrada. Tot i que a tot arreu en canten les excel·lències. Ja veurem.
    zel said...
    Jo en vaig veure uns quants en un video, també, deu ser parent d'aquest, però a que fan yuyu? Ai filla, entre això i l'home carnisser, semblo el boig aquell de la serra mecànica el freddy...i que no sóc cadaverbívora jo, eccccssss, quin nyigonyigo al ventre... Petons, preciosa
    gatot said...
    doncs jo com que ja vaig començar veterinària i ja vaig remenar prou cadàvers... m'estalviaré la inversió!

    i... vols dir que no et surt més baratet mirar-te en Hatim, jo mateixa. A més, ell es belluga, no? :D

    petons i llepades estalviadores!
    Mikel said...
    una exposició de lo mes curiosa
    Jo Mateixa said...
    Cristina: Ohhhh nena quin enllaç més guapu, me l'he mirat i remirat i no sabia que ja habien fet quelcom semblant els alemanys!!!

    Striper: Mireu d'anar-hi entre setmana, més barat es i segur que no trobeu tantissima gent i si hi aneu en cap de setmana....paciència!!!!! :-)

    Déjà, LLuna, Terra, Jordi i Zel: No se com sou d'impressionables, però jo ho soc molt i no em va impressionar, enteneu-me, no em va fer fàstic, ni res d'això. Penseu que no fa cap mena d'olor rara i semblen talment ninos de plàstic, nomes es que no ho son, que son gent de debò, us agradarà, n'estic convençuda, ahhh i si, es una lliçó d'anatomia perfecte!!!!! :-)

    Rosa: Ho es bonica, ho es, segur que t'agradarà molt!!!!!

    Gatot: La inversió seria bona si ets teus Gatets fossin un pelet més grans, ara segurament els hi faria una mica de cosa, però creu-me, l'exposició val molt la pena.

    Com vols que em miri al Hatim de la mateixa manera que a uns morts????, aixxx nen, tu tas fatal eh, jejejejeje. El que si que ens va anar be la cosa va ser per que ell veies clarament que es el que em fa mal quant estic amb la regla, doncs hi ha un aparell reproductor femeni (i un masculí) disseccionat i els ovaris es veuen perfectament :-P

    Petonets envolcallats de sang i fetge, jajajajajajaja.

    Mikel: T'agradarà, segur :-)
    Denea said...
    ostres...anava a dir-li al meu xicot per anar-hi, però he llegit q són cossos de morts?? quita quita...si gairebe perdo el coneixement per un anàlisi de sang...
    quin mal rotllo...sóc massa aprensiva per aquestes coses i tot i que segur que està molt bé, potser no està fet per mi xD.
    Jo Mateixa said...
    Denea: Va, va, no siguies bledota i ves-hi, que t'agradarà!!!!! :-P

    NO SE QUE COLLONS HA PASSAT AMB LA PLANTILLA DEL BLOC, PERÒ BLOGGER ME L'HA TRETA i M'HA OBLIGAT A CANVIAR-LA....MIRARE A VEURE QUE PASSA, PERÒ SERÀ AL VESPRE, DES DE CASA I AMB CALMA.

    A ALGU MÉS L'HI HA PASSAT??, ES QUE JO HE REBUT UNA NOTIFICACIÓ DE BLOGGER I QUANT HE ENTRAT AL BLOC A VEURE QUE PASSAVA JA ESTABA CANVIAT!!!!!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    te han forzado a un cambio de look??? joder que ya no te dejan tener tu alegre plantilla??? pues yo tenia ganas de ir..pero el precio me las quito jajajaja un besoooooooooooo
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Doncs si nena si, he rebut una notificació dient-me que la plantilla que feia servir era modificada i que no podia usar-la sense el copyright de l'autor...que ves a saber on es :-(

    Total, que porto tot el mati intentant buscar alguna nova plantilla per que la que m'han posat per defecte no m'agrada i mira, de moment jo l'hi he posat aquesta per parar el cop, al vespre a casa i amb temps miraré que faig.

    Es car, carissim, però creu-me que val molt la pena, fins i tot per la canalla, si no son gaire impressionables es clar, jejejejeje.

    Petonets guapissima!!!!!
    Anònim said...
    Aiiii quin yuyuuuuu...
    jo no h hi aniré, entre els calers i que cauria estesa crec que no mirarien els cossos sinó a mi, per terra!!
    petons de dilluns!
    Puji said...
    Veig que tu també has canviat el body, no?
    Jo Mateixa said...
    Palito: L'altre, la valenta, jajajajaj, apa, apa, que no es per tant!!!! :-P

    Puji: Per obligació nen, per obligació ho he fet, ara us ho explico.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column