El mon es un “panyuel”….


I vosaltres sou els meus mocs preferits, així es com seguiria la frase, i es que resulta que la meva cunyada coneix a la DENEA i divendres al vespre ella i el meu germà van estar sopant al restaurant on treballa l’ANDREA!!!!!! :-)

No m’enrotllo que avui tenim un dinar familiar a Sant Boi per celebrar el 25è aniversari d’en Miquel, així que, us deixo amb la nova plantilla, que espero que us agradi.

La foto que encapçala el bloc es la catifa d’entrada a casa nostre, la d’en Hatim i meva....en propers posts us ensenyarem el nostre niuet d’amor i per fi desvetllarem el gran misteri que durant mesos us ha tingut cap ficats...el color de les rajoles de la nostra cuina...:-P

Apa, anem a dinar!!!!!!!

Sisena plantilla anomenada...LLIBRETA D’ESPIRAL

12 Comments:

  1. Striper said...
    No no m'agrada aquesta plantilla, feliç celebracio, i a veure si veiem el niuet i el color de las rajoles,per cert ahirvarem enar a veure, Bodies, molt bé.
    LlunA said...
    aYSSSSS Que he estat uns dies enfeinada i no he pogut passar. però m´he possat al dia amb las plantilles...de moment aquesta de las papallones m´agrada!
    I si...el mon es com un Kleenex, jejeje

    Un petonet
    Unknown said...
    A mi si que m'agrada, aquesta plantilla! Això si, la foto de la vaqueta influeix molt en la meua opinió, és com un pack, llibreta d'espiral i vaqueta, aish!
    Que passis un bon fi de finde.
    Demà dilluns, oh, noooooo! Però... ja queda menys per al pont, uaaaa, quines ganes tinc! Suposo que endevines per què... ;)
    Petons!!
    robelfu said...
    aquesta no m'agrada continuu en la del cafe de moment. molt original la vaqueta y bon frofit.
    Metamorfosi said...
    M'agrada aquesta plantilla, però encara em cal veure les altres!... com ho he de fer?

    Bona setmana preciosa!
    Jo Mateixa said...
    Striper: M'enalegro que Bodies us hagi agradat :-) Pel que fa a la plantilla, a mi m'agrada...be, però el que no magrada es que els comentaris no es veuen be i no se si es pot canviar o no.

    Lluna: Guapa, ja saps que pots anar veient les plantilles si clickes a l'enllaçon posso els noms, oi??, aixi pno t'en perds cap :-)

    Palito: Vinga bonica que ja falta menys per que facis pont i puguis veure en Regaliz!!!!! :-)

    Robelfu: Vajaaaa, a mi aquesta es una de les que més m'agrada, poder per que es semblant amb la que vaig començar a Blocat, be, be, rumieu, que fins demà al vespre teniu temps :-)

    Meta: Dolça, les pots veure totes si clickes a l'enllaç que he deixat amb el nom a cada post, ok?? petonets carinyu!!!!!
    zel said...
    Però d'on treus les plantilles, eh? Ets una micona reèlentilla amb tants canvis i tant domini, és que l'enveja me corrou!!! Je je, digasmemisielo, va on i o com les fas treus el que sigui, que estic del collons de blau amb boletes de colors ben marejada ja.... Petonis, saluda a la vaqueta, la meva germana...
    Jo Mateixa said...
    Zel: Et deixo algunes pagines webb on pots veure aquestes plantilles i moltes més :

    http://blogandweb.com/

    http://mashable.com/2007/09/13/
    blogger-templates/

    http://www.finalsense.com/services/
    blog_templates/


    http://blogger-templates.blogspot.com/

    Petons bonica!!!!!
    Denea said...
    jo mateixa...q la teva cunyada...em coneix????? :o :o :o
    com es diu?? de que em coneix??? :o :o estic flipant!!!digamuuuuuuuuuuuuu jajjaajaj q la curiositat m pica mooolt! brutal!!!bueno...ja em diras...aviat ehhhh!!i clar...no he mirat el blog pq els findes m'oblido de tot i clar...ara estic flipant pero pepinillus en vinagre!! :o :o :o XDDDDDDDD
    Denea said...
    ostres nenaaaaaaaaa que ja he vist el seu comentari!!!! juas juas doncs l'he conegut aquest any!!i per casualitat!!!brutal!!la nuria clar q si!!jajjjaajjajaa
    q fooooooooooooort dema quan la vegi li dire xDDDDDD jijijijij li preguntaré com collons ha associat denea amb mi...ah clar XDDDDD pel mail!!!jua jua!!tia tens una cunyada pedagoga a mundet i no m'ho dius??¬¬UUUU xDDDD en fi...i tant q es un panyuel!!!!brutal, encara flipo que la nuria de política que fa el treball en el meu grup sigui ta cuñada jua jua jua!!!!
    Jo Mateixa said...
    Denea: Tia sembles Juan Palomo, tu preguntes i tu et respons soleta, jajajajajajajajaja.

    Em va fer molta gràcia quant ahir abans de dinar m'ho comentava, jejejejejejejeje.

    Se que heu de fer un treball juntes, apliqueu-vos les dues eh :-P

    Petonasos bonicaaaaaaaaca!!!!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    es ke no habia visto este post¡¡¡¡¡ mi lector de feed el ke viene con el vista lee lo que se le antoja cuando se le antoja.. jajajaja pues si el mon es panyuel¡¡¡¡

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column