El títol del post a la postal


Aquest post l’he escrit més de deu vegades, amb un començament semblant les deu vegades, però el cos del post i sobretot el final l’he esborrat les deu vegades i l’he plantejat de formes diferents, no volia que sones trist, ni “cansino” però collons, es Nadal i ja ho tenen aquestes dates, un està tou, “bledu soleiadu” i diu tonteries.

No em vull enrotllar i no pretenc pas que aquest post sigui un resum del que ha estat aquest any, de cara al 31 de desembre ja faré un post d’aquells de plorar a moco tendido, no patiu, però ara el que toca es gaudir d’aquets dies maravellos de consumisme obligat.....

Que nooooooooooooooooo, que el que toca es cantar nadales típiques catalanes, es fer cagar el tio, es posar el pessebre (no us deixeu la farina) i gaudir del caliu familiar, que ja em perdonareu, però jo el Nadal el vull passar amb la família.

I que més dir??, doncs que BON NADAL, BONES FESTES, que no feu el ruc amb les begudes, que ser alcoholic no condueix a res, be si, al calabosso si et pillen els Mossos o al tanatori, uaaaaaaaaa, com m’he passat, total per dir-vos que feu el favor d’anar amb compte aquestes dies si agafeu els cotxes, motos o qualsevol mitja de transport…per déu, no agafeu l’AVE, ai no calla, si encara no en tenim a Barcelona…

Guapus, guapes, cuideu-vos molt i sigueu molt feliços aquest Nadal, US ESTIMO MOLT A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PD: El dibuix està fet per en Ricard Soler, moltissimes gràcies!!!!!

24 Comments:

  1. gatot said...
    doncs.... vale!

    :D

    que no ximpletaaaaaaaaaaaaaaa!

    que si estàs tobeta... ho deixes anar i tots estarem contents de saber que la nostra jo mateixa segueix sent humana. (no com alguns que només anem movent la cua...)

    Un munt de petonassos, llepadetes i mossegades de les que fan esgarrinfances!
    Striper said...
    Gracies i et puc asegurar que enirem amb molt de compte.Petons i abraçades a dojo. Guapa.
    Anònim said...
    Deixat anar i gaudeix d'aquests dies i dels seguents, son teus i t'els mereixes
    BON NADAL
    Anònim said...
    nina gràcies...es que no tenc molt de temps..juga el barça l'hem comprat i he d'aprofitar...b7ts de tots nosaltres i molts d'anys.. i per l'alcohol no et preocupis..ha casa totes les festes..promet no tallar cuixot i fer bondat amb els dolços.
    Anònim said...
    Bones festes igualment!!! gràcies per seguir tan pendents de nosaltres!!! Gràcies per ser-hi, i el mateix et dic. Vgila, cuida't i pasat'ho bé aquestes festes!!!

    Petons i abraçades.
    the silver blue sea said...
    Que passis un molt bon nadal amb tots els que estimes, Txell, maca. Petonets.
    LlunA said...
    Ja el tenim aquí el nadal. Et desitjo molt bon nadal. A tu i als teus. Primer nadal al teu piset, a casa teva!!!
    Petonets!
    Jordi Casanovas said...
    Bon Nadal i no pateixis, no farem res que tu no faries.
    zel said...
    Prixosa, munica, malavella de la natura, estic com sempre com a casa, quan passo a casa teva, és que ets un primor, i a més em provoques una bogeria transgressora lingüísta que paquè... Sempre tan tendre pensant en tothom, no pateixis que no beurem, ni.... res, apa, i tu a fer bondat, que no fòra cas que haguéssim de canviar blog per ajudar-te a canviar bolquers, buenuuuu, tu mateixa, t'ho diu una que té dos ganàpies que... Bé, tres, el pare és el gros.
    Saps que tenen en comú els gossos i els homes' EH? HO SAPS?
    Que quan et miren, sembla bembé que t'entenen, tu!
    Apasiau fins demà feliç tot per tú. Muacks.
    ZAGASO said...
    Bon Nadal, wapissima!!!!
    Anònim said...
    jo també et desitjo uns dies plens de il·lusió i alegria per estar junts amb la família... i amb en Hatim, no oblides que t'envejoooooo!!! jejeje, però també me n'alegro molt per tu, et mereixes ser feliç!!
    Bons nadals a tots!
    Mikel said...
    Bon Nadal i Visca el barça!!
    euria said...
    Esperarem aquest post del dia 31 :) Jo acabo de fer cagar el tió i com era de previst...m'he portat molt bé jejeje. I no, no beurem gaire i estarem en família...Molt bon Nadal per a tu també!
    Clint said...
    Txell!!! que no he posar farina al pessebre!!! i m'ho dius ara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Aiiiiii! Bon Nadal Igualment!
    Metamorfosi said...
    Bon Nadal preciosa!
    Petons!!!
    Antoni Esteve said...
    >Bon Nadal!!!
    Anònim said...
    Com ja li he dit al goril·la, encara que darrerament estic una mica "out", espero k passeu unes molt bones festes amb el Hatim i la resta de la vostra família, la veritat és k de vegades aquests dies s'agraeix que algú s'enrecordi de tu... moltes gràcies per la postal i feliç 2008
    Molts petons
    Jana
    rosa said...
    bones festes bonica...
    Yo voto al PP... y no debería said...
    Ven a Madrid y pídele a tus conocidos que te sigan. Necesitamos familias numerosas para decirle a ZP que estamos abiertos a la vida. No queremos abortos. Queremos hijos. Muchos niños. Todos los que Dios nos envíe.

    Saludos cordiales y un año muy próspero en dinero
    Déjà vie said...
    UI he passat per sota el "muergaguuu" amb qui em toca fer-li un petó, q està d'esquenes i no el veig. :P
    Anònim said...
    Hola, guapa!! Venia a donar-te una sorpreseta que tinc guardada al meu blog, però he vist que ja te l'havien donat abans... espero que no et molestin els regals "repes"!!
    Petonets!
    Boira said...
    Vaig tard! Però espero que hagis passat un molt bon Nadal bonica!

    Molts petonets!
    zel said...
    Tu, preciosa, vols dir que no ho tens tot menjat i paït, ja? Eooo! Ja pots donar senyals de vida, mira que venim a treure't del llit.... Ai, no, que en Hatim ens fotria bronca... Bueeeeenu, està bé, va, una mica més, però tens uns quants deures pendents, has d'esbrinar que és el PANIC, el CARS, noia, sorgeixen cosetes, ja veus quina moguda...jeje, ja t'he deixat amb la incògnita... jeje... petons amb soroll xurruic!
    Jo Mateixa said...
    A tots i totes, espero que hagueu passat uns dies genials, per nosaltres han estat...diferents, macos i tristos alhora, ja m'enteneu.

    A veure si em puc posar mans a la feina que em sembla que en tinc i bastanta per el que he llegit per aqui :-P

    Ens veiem!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column