En aquest moment puc semblar la gran Glòria Fuertes , be, ho semblaria si tingués veu, per que ara per ara estic completament afònica i podeu comprovar-ho si em truqueu…poder no cal que ho feu, que segurament perdria tot l’encant del moment.

Diumenge al mati tremolors de cames, vòmits estranys i una sensació mai experimentada, fluixesa a tot el cos, el cap em girava i em sentia incòmode, 38 de febre, mal de gola i gens ni mica de gana.

Vòmits que s’han repetit durant el dia i sobretot cada cop que tenia menjar al davant…dilluns al mati a primera hora prova d’embaràs, negatiu, bufa, menys mal, que no m’hi veig com a mare, per cert, conversa amb la mare:

T’has fet la prova nena?

Si mare.

I?

Res, negatiu.

No te’n refiïs, jo fins a la tercera prova no vaig donar positiu i ja estava de dos mesos.

Visita a la doctora, Ibuprofeno per l’ inflamació de la gola i llit, res de parlar per telèfon i baixa, com a mínim de tres dies, tot i que clar, si la teva feina consisteix en agafar el telèfon (entre d’altres coses eh senyora Dra.) més val que descansis la veu (coi, semblo la Rosa d’OT).

Comentari a la Doctora:

Em vaig marejar i vomitar ahir.

Pots estar embarassada?

Dona, poder, poder, si clar que puc, però no ho estic, m’he fet la prova aquest mati.

Això no vol dir res, jo amb la meva primera filla fins a la quarta prova no vaig donar positiu.

I?

Doncs res, que te l’hauràs de repetir d’aquí a uns dies, a veure que,però ara diguem,que es prioritari, que estiguis embarassada o que curem la faringitis?

Moments de dubtes, moments de contradiccions, i si ho estic i per culpa de pendre Ibuprofeno el perdo??

No, no, la gola es el primer…crec.

Retorn a casa desprès del metge, conversa amb en Hatim:

Te has hecho la prueba mi vida?

Si

Y?

Nada, negativo.

Vaya (cara de…decepció??), lo siento amor mio.

Por que?

No se, a ti te hacia ilusión, no?

Bueno, no se…si, supongo que si, però ahora…no ahora no es el momento.

Vale, pero….lo seguiremos intentando no??

Si hombre claro, pero ahora no eh!!!!!! (Aquest home sempre està a punt tu,no se com s'ho fot)

Total, que soc a casa, no gens avorrida eh, que la vida d’una dona malalta amb febre que ha de fer el mateix que si no ho estigues i a més en silenci per que te el marit dormint ja que treballa de nit es un rotllo patatero.

Algú al MSN amb qui xerrar????

***************************************************************************************************

Seguim esperant que el Tribunal Suprem doni el veredicte envers el tema de l’Ateneu Santboià, per això continuem amb la Campanya 100% Ateneu Santboià que va engegar la Lourdes Escardívol, uniu-vos!!!!!!

15 Comments:

  1. Jo Mateixa said...
    Comentari d'aclariment....no volia escriure aquest post, de fet si, però no explicant-vos que estava malalta ni res semblant, nomes volia escriure quelcom que fes baixar el post anterior...no vull haver d'eixugar-me les llàgrimes cada cop que entro al meu Bloc, ja m'enteneu.
    Puji said...
    Millora't guapa, i tinguis nens o no, practica molt!
    Jordi Casanovas said...
    esperem amb candeletes el resultat de la segona prova, que al veí d'una cosina d'un amic del meu cunyat per part de mare li va donar positiu quan ja havia parit ;)

    a cuidar-se!!
    Anna Tarambana said...
    Millora't! Una abraçada ben forta!!! :) :* (Bueno... no tan forta...a veure si m'encomanes algú... per cert, la faringitis s'encomana? Mmmm... a la merda! Un abraçada!!!)
    Anònim said...
    Jo tambe estic frisos per coneixer el resultat de la segona prova, i si no es positiva...res li dius al Hatim que a seguir practicant, que es molt interesant.
    Ah i vigila amb la llet calente, la mel i el....conyac, que si dones positiu la prova no seria convenient
    zel said...
    Per variar et diré que pel meu primer fill, també em va sortir negativa la prova, la casolana i la d'orina!!!! Fins al cap de tres setmanes, quan ja estav de més de dos mesos, o sigui que.... Mentre no hi hagi regla, hi ha esperança.... i, d'això, com li posarem? Mmmmmhhhh, que sigui un nom bonic, eh? No me li fotis Marianuuuuuuuu, jejejejejeje
    T'estic acollonant, es nota?

    Ah, si fes un partit polític, que no que sóc una gandula (ara, ells també...) et trucaria per encarregar-te la feina d'estar al despatx amb mi, que riuríem moooolt!

    Petonets, febrosa!
    Jo Mateixa said...
    Puji: No si es que si fos per en Hatim farim jornada intensiva tu, homessssss :-P

    Jordi Casanovas: I que va tenir aquesta bona dona, nen o nena??? :-)

    Anna Tarambana: Dona a mi m'han explicat que si et fiquen la llengua fins a la campaneta poder si que s'encomana, però per una abraçada...no pas no??, jejejejejejejeje.

    Soler: Calla, calla que lo del conyac va ser un lapsus que vaig pagar dilluns al mati en llevar-me, doncs tenia resaca, que fort (ja no soc l'alcoholica que era quant tenia 20 anys), per cert, veig que has rebut el e-mail, si no de que que saps lo del conyanc, deuen estar pensant els fidels lectors d'aquest bloc :-P

    Zel: Cuca mevaaaaaa, ja tinc el nom triat per la meva nena, per que serà nena, si es nen vindrà per allà on ha sortit coi, juasjuasjuasjuasjuas. No, no, de fet nom de nen no n'hem pensat però de nena si per que als dos ens fa il.lussió donar-l'hi una germaneta al nen d'en Hatim, be, la nena es dirà Noa, es un nom que ens agrada molt a tots dos i no es un nom freqüent i evidentment a la familia no n'hi ha cap :-)

    Eiiii però que no ho estic eh d'embarassada, tot i que avui he vomitat el dinar, però no l'hi diguis a ma mare que prou amoïnada està :-S

    Valeeeeeeeeeeee, si pagues be vinc a treballar amb tu, quin nom l'hi vols possar al partit???? :-)

    Petonetsssssssssssssss
    Striper said...
    Doncs ja ho saps pots fer tot allo que vulguis que no calgui esforçar la gola, escriure, comentar i d'altres que ja riumiaras tot soleta.
    robelfu said...
    que et milloris dolça,una abraçada i anims
    Jo Mateixa said...
    Striper: Pensaves en alguna cosa en concret tu?? :-P

    Robelfu: Gràcies!!!!!
    Anònim said...
    fes bondat...cuidet molt reina.
    quan tendras el resultat de la segona prova?? m'estic mossegant les ungles..però si tu intueixes que no!!!??? les intuicions femenines no solen fallar.

    besadetes amb pessic wpa.
    Llum said...
    Ei, posa't bé aviat, però...

    ... ja t'has fet la prova? :-P
    Jo Mateixa said...
    Kpitana: Doncs la doctora em va dir que esperes uns dies, que me la fes uns dos o tres dies abans de que em vingui la regla, i encara falten dues setmanes per això...aixi que haure'm d'esperar :-(

    LLum: Idem de la Kpitana :-)
    Clint said...
    nena...llegint entre linies...date por follada! (què basto oi?) però és que de la "cara de decepció" i el "bueno no però si" a empenyer un cotxet...doncs això, no hi ha res de res!

    Cuida el coll!!
    Jo Mateixa said...
    Clint: Aiii, no he entes que has volgut dir :-(

    Bueno lo de date por follada si eh :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column