Foto Jo Mateixa versió Manga

Desprès d’una setmana de pujades i baixades, d’anades i vingudes, de desconcerts, de igualtats, de morros, de baixons, de sorpreses i de més mals de caps, arribem al dissabte i fa calor, una xafogor insuportable, que son les 21:53 i estem a 30º, per favor...que aquí l’hi toqui fer que plogui que ho faci ja, que m’ofego!!!!!!

Ahir divendres vam descobrir que La Patufa es En Patufu, vaja, que es mascle, que està sa com un roure, nomes que te unes bactèries a la caqueta i durant una setmana l’hi he de donar 0,35 ml de xarop per tal de controlar-l'hi, però que no es res greu...heu provat mai de donar un xarop a un conill nan?? Doncs be, ho heu de fer embolicant-l’ho amb un drap de cuina o una tovallola per tal d’immobilitzar-l’hi les potes per que no us clavi les ungles en voler fugir, i apa, xaringaso a la boca que te trino.

Per riure una bona estona mentre veus com es rellepa els bigotis.

L’ Ismael ha estat amb nosaltres, i encara hi es, aquest cap de setmana, ha estrenat el seu llit i ha fet amistat amb en Patufu, que ja l’hi llepa els dits (això vol dir que l’hi cau be), no l’ha estressat gaire....al conill no, a nosaltres dos si....em sembla que com no tinguem un nen aviat se’ns trauran les ganes com més grans ens fem.

Dijous al mati va morir l’avi d’en Hatim, el pare de la seva mare, 97 anys, malalt. Si la mort d’un familiar trasbalsa emocionalment quant el tens a prop imagineu-vos quant el tens a milers de quilometres i no pots agafar el cotxe i plantar-t’hi allà en 2 hores...hem passat uns dies de neguit.

He de fer el sopar (PIZZES), que els dos homes de la casa son uns vagos i estan jugant a la Wii.....

*************************************************************************

Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!


Nota de premsa d'Esquerra Sant Boi.

16 Comments:

  1. Striper said...
    Doncs malgrat tot animar-se i que la proxima setmana sigui millor. Un peto.
    Anònim said...
    Guapa!! Fa molts dies que no passava per aquí a llegir-te i a deixar-te dos paraules... jo també he tingut una mala setmana, però ja va bé ara...
    Sento molt lo de l'avi d'en Hatim... estes coses, si ja son dures quan tens a la persona prop... no vull imaginar-m'ho, què mal ho haureu passat...
    I sobre lo de tindre bebé dels dos, vinga, tot és posar-se!! jajaja...
    Noia, jo en això t'envejo... jo encara tinc un llarg camí fins a poder formar família amb el Regaliz, ens falta el principal, viure junts, aiiii!!

    Petons i a tirar endavant!! per cert, xulu el dibu eh!!??
    una més said...
    Els hàmsters nans també es curen de la mateixa manera: drapet al canto i xaropet (o "palito de las orejas" impregnat de Betadine per tota la panxeta) que te crío!

    El problema arriba quan, per la seva mida, el drapet els tapa la cara (i tu, com que els estàs curant no te'n adones) i se't queden "tiesos" a la mà.

    Horrible: ja em veus a mi fregant-li l'esquena i donant-li copets amb el dit índex allà on un bonament creu que hi pot tenir el cor. Va sobreviure!!! però a mi nomes em va faltar fer-li el "boca a boca".

    Perquè dius: mira, arribes a casa de treballar i te'l trobes mort... vale, però assassinar-lo tu "amb la teva pròpia mà"!!!

    En fi... cal anar molt en compte amb les mascotes, sobretot si són "nanes".

    Apa, siau!

    I fes-li una abraçada al Hatimde part nostre.
    LlunA said...
    Ayssssss el conillet!

    Jo també he tingut una setmana tota extranyota plena de...de vida!!! jijijiji

    Un petonet ben fort al Hatim.
    Anna Tarambana said...
    Sé que estic fatal quan entro en un bloc i penso: ha canviat de plantilla i jo no sé quan ha passat! Massa estrès! :S

    ànim que segur que aquesta setmana totanirà millor! :)
    menxu said...
    Ostres, m'ha agradat això d'embolicar l'animal amb una tovallola. Quan havia de donar un xarop al hàmster l'havia d'agafar per la pell del coll i girar-lo de panxa enlaire; Semblava un nen petitó apartant la xeringa amb les manetes.

    Pizza?? Wii??? Ammmf 8-)~
    DooMMasteR said...
    Una abraçada ben forta al Hatim! Sap greu...

    I una caricia al conillet.( A la mascota, eh?)
    Clint said...
    doncs jo vaig tenir un hàmster que va resultar que era famella...i estava prenyada! (molt millor l'error a l'inversa!)

    AH! per cert, i si vols tenir un nen...apaga la wii que tampoc es necessiten cables, però el mànec ha d'apuntar cap un altre lloc!

    Petons per encarar la setmana!!
    Denea said...
    Hola Maca, primer de tot, em sap greu lo de l'avi d'en Hatim... :(
    Per altre banda m'ha fet molta gràcia lo de la wii...que hi fas tu que no hi jugues també?? xDDDD
    Una abraçada ben forta i esperem que en Patufu es recuperi del tot!
    a veure si ens veiem aviat ;)
    una abraçada!!! ^_^
    Anònim said...
    aix, nena! Un petó ben gros pel Hatim, eh? Espero que ja comenceu a estar millor. :)
    I en Patufo, com està? Quina gràcia m'ha fet!! hehehehe Prò d'on ho havíeu tret, que era nena i no nen? Quina cara se us va quedar, quan us ho van dir? hihihi Quina gràcia, sí, senyora!
    Per cert! M'agrada molt el dibuix!! D'on l'has tret???
    Jo Mateixa said...
    Oi tant que si Striper, esperem que aquesta setmana sigui diferent...tot i que ha començat igual o pitjor que l'anterior :-S

    Ei Palito guapa, anem les dues molt de cul noieta i es normal que no puguem passar per casa de tothom, jo tinc una cua de blocs per visitar que fa por :-( Saps...els camins més val fer-los de mica en mica, així que no t'estressis :-) Petonets dolça!!!!!

    Jejejeje Una més desconeixia que el mon dels hamsters podia ser semblant al mon dels conills nans, quin show, per veure't per un foradet...tot i que...mentre en Pol no s'enenterès....oi??? :-)

    Aiiii LLuna, que em sembla que ens amagues coses...o poder ens les has explicat i jo m'ho he perdut??, ostres, ostres, ostres, ara mateix passo per casa teva, a veure quina una te n'ha passat :-)

    Jajajajaja Tarambana, ja passa això ja, a mi segur que avui em passarà quant em possi a mirar els vostres blocs, segur que heu fet canvis i no m'he enterat :-(

    Ostres es cert Menxu, el teu hamster també et debia donar feinada oi???, jo no sabia que cuidar un animal era així, a casa sempre eren els pares (la mare sobretot) qui s'encarregava dels animals...)començant per el meu germà i per mi :-P
    Jo Mateixa said...
    Jajajajajaja marranot Doommaster :-P

    Jajajajaja Clint et puc ben assegurar que la tècnica per fer nens ens la sabem, vamos, que tenim cum laude tots dos, però tot es trobar el moment, les ganes, que les estrelles estiguin alineades...etc...etc... :-P

    Gràcies Denea bonica, en Patufu està be, ja ho va dir la la veterinaria que es un conill molt sa, pero es veu que es normal en els conills jovenets per que tot s'ho posen a la boca, la cosa està en controlar-l'hi per que els nivells no pujin, es senzill :-)

    Ai Núr tu creus?, la primera visita al veterniari del meu conillet i no hi puc anar, hi va anar en Hatim sol :-( Be nosaltres creiem que era femella per que on el va comprar així l'hi van dir, però la veterinaria ens va confirmar que es un machote, jejejejejeje. El dibuix manga el pots treure d'aqui, jo el vaig agafar de can en Puji

    http://www.faceyourmanga.com/faceyourmanga.html

    A tots i totes, moltissimes gràcies per els vostres ànims per en Hatim, no se si els ha llegit, fa dies que no toca el PC, però l'hi faré saber, sou una passada!!!!!!
    Lastienditas said...
    Ummmm! Aquesta pizza diu "cómeme" i més a aquesta hora!!
    Me present: He arribat a aquest blog a través de´n Jaqme i l´Atlàntida.Fa temps que et llegeixo però mai t´havia saludat.Així que "encantada!"
    ;)
    Jo Mateixa said...
    Doncs sigues benvinguda Lastienditas i encantada de que hagis donat el pas de comentar-me :-)

    Bon nano en Jaqme, bon nano :-)
    Unknown said...
    Felicitats pel Blog¡¡¡¡¡


    Un petò


    Salut
    Jo Mateixa said...
    Gràcies Bufö orador :-)

    Petons!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column