100% Ateneu Santboià. El meu planeta

Soc, i sempre ho he estat, molt conscient de que es culpa nostre i de ningú més, que el planeta on vivim mori una mica cada dia, però avui, gràcies a la Olga (gràcies guapa per aquest video!!!!!!) me n'he adonat de les coses boniques que no he sabut veure, que no he sabut aturar-me (per manca de temps, ganes...) a mirar.

Es curtet, però espero que el gaudiu, poseu els altaveus (Ocupa 15 MB, si el voleu dieu-m'ho i us l'envio per e-mail comprimit)



Bona setmana a tothom!!!!!!

PD: Quin partidàs fa fotre el Barça tu!!!!!

*************************************************************************
Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!

10 Comments:

  1. Striper said...
    No com la codicia de uns pocs pot posar tot aixo en perill. Bona setmana guapa.
    Núr said...
    Nina, és preciós!!!! Així que ja me'l pots enviar, perquè és una passada!!! I la música... quin piano més astupendu!!! Bona setmana a tu també, que amb aquest vídeo jo la començaré ben somrient!!!
    Jo Mateixa said...
    Ja ho pots ben dir ja Cristina, quant vaig veure al desgraciat de l'Aznar dient el que va dir, brrrrr, si el tinc davant l'hi foto una patada als ous, o dos, o tres, o..... :-P

    Jo no ho hagues dit millor Striper, bona setmana macu!!!!!

    Jejejeje, Núr ja t'ho he enviat, espero que correctament per que Hotmail no m'ha deixat i ho he fet des de GMAIL, espero que el rebis be!!!!!!
    jo artin au said...
    I pensar que es fan plans i descomunals inversions per si algun dia ens cal (i clar al pas arrasador que anem)ocupar un altre planeta, quan sembla, que dins del sistema solar cap altre pot igualar, en bellesa que s'adiu a la vida, al que ja tenim.
    Salutacions. En haver cuidat el que tenim, hagués hagut prou.
    Salutacions
    Abogadaenbcn said...
    gràcies per compartir-ho! preciós!
    Anna,la Fdez.O. said...
    Molt bonic!! Soc una enamorada de la natura i m'emociono al veure aquests videos !!! Bellesa en estat pur !! Sí, si us plau , me'l podries enviar al meu e-mail ! Merci, ;)
    zel said...
    Jo dambé el vull, buapa, barlo així pel drefredst.... buacks! (Betons)
    Anònim said...
    És preciós!! Jo el vull, jo el vull!! Me'l pots passar per email, guapis???

    Vinga, va, q avui ja és dijous tardeeeeee... :)

    Petonets!!
    Jo Mateixa said...
    Benvolguts amics, com heu pogut comprovar no he escrit en tota la setmana, ha estat durilla a tots nivells i he tornat a casa molt cansada, ho sento per que no he pogut respondre abans.

    Doneu-vos per petonejats tots i cadascun de vosaltres!!!!

    Per cert...a tots els que m'heu demanat el video us l'he enviat, espero que l'hagueu rebut correctament!!!!
    Gabriel said...
    Contemplant aquest video un s'adona de la bellesa que hi ha en el món i el poc que molts cops la valorem. Bonic video. Gràcies per compartir-lo.
    I endavant amb el blog!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column