El meme del 8


Primer l’Ulisses i desprès la Palitodelasorejas m’han passat un meme, i si ja se, la setmana passada en vaig fer un, però suposo que no sóc només addicte als Blocs, si no també a aquesta mena de jocs, així que no m’enrotllo més i us explico les 8 coses que no sabeu de mi, vaja, crec que no us les he explicat mai.

1.- M’agrada la Barbra Streisand i no suporto a la Celine Dion. Sóc rareta, ho se, però l’Streisand la vaig conèixer quant vaig veure la pel·lícula YENTL i em va encantar, a la Celine la vaig avorrir de tant sentir la BSO de Titanic

2.- De tant en tant m’agrada pintar-me les ungles de les mans de color vermell putón, es un color vermell pujat, i no es que pensi que el color vermell es de puta, nomes es que amb aquest color a les ungles semblo un putón (tampoc es que ho sigui), be ja m’heu entès oi?, no??, doncs gent, ja us val si no m’enteneu!!!!!!

3.- Durant molts anys vaig estar bojament enamorada d’en José Mari Bakero , jugador del Barça en l’època del Dream Team , el segon assegut, sabeu qui es oi???????, no em digueu que no que us matu!!!!!

4.- Mentre obligava al pare a deixar de fumar, jo fumava d’amagat. El meu primer cigar a casa, amb els pares al pis (tot i que no em van veure) va ser el 20 de maig de 1992 (el dia que el Barça va guanyar la seva primera Copa d’Europa). El primer cigar en públic va ser un mesos desprès, en una calçotada familiar a un restaurant, el pare n’hi si va fixar.

5.- M’agraden els nens i en vull tenir (vaja, això ja ho sabíeu), i ja tinc el nom triat de la meva filla, per que si, quant en tingui, la primera serà una nena i es dirà Noa (això no ho sabíeu eh!!!!).

6.- He vist el Silenci dels Anyells 8 vegades, no es una fixació, no es una addició, no es una obsessió, simplement es que, quant més la veig, més detalls trobo que en les altres vegades no he vist.

7.- M’agraden els ordinadors i la informàtica en general, m’hi puc passar hores descarregant programes, buscant manuals, instal·lant. M’agrada provar versions Beta de les novetats que surten al mercat. M’agrada piratejar cançons, m’agrada descarregar pelis per l’Emule , desprès no me’n recordo de desinstal·lar els programes que no faig servir o no m’agraden, així tinc el PC, sobresaturat de merda.

8.- Les rajoles de la cuina de casa meva son de color....noooooooooo, això no us ho penso pas dir :-P

I ara l’hi passo a......a qui vulgui, que ja he vist que aquest meme a corregut com la pólvora i poder l’hi encarrego a algú que ja l’ha fet. Per cert, si gireu les ulleres de la foto podreu veure un 8.

7 Comments:

  1. Anònim said...
    Ala, això de passar-ho "a qui vullgui" no s'hi vaaaaal!! jjijiji...
    Bé, m'han agradat molt les cosetes que ens has contat.
    Noa.
    Bonic nom per una nena. M'agrada.
    Petonets de diumenge avorrit
    Anònim said...
    Uooo!! m'ha agradat molt aquest meme!! jo de vegades també em pinto les ungles xillones, però les meves son fucsia...si fa no fa...això sí, ben curtes eh? XDDD
    Joana said...
    Ara ja sabem una mica més de tu. A mi les ungles vermelles, pels peus...i Noa és un nom molt bonic!;)
    Bona setmana! Jomateixaaaa
    Ulisses said...
    mmmm... interesant. Ara ja sabem més coses de tu, però has fet trampes perquè com no has dit el color de les rajoles només has dit 7 coses XD

    És broma ;)
    Mikel said...
    ui ui ui cuidado amb la frase m´agraden els nens que ja saps com va acavar en Michael Jackson jejeje.

    Per cert , una foto de les rajoles de la cuina no estaria pas malament jejeje
    Anònim said...
    Molt interesant el meme dir que no em posa gens el Bakero, i que el silenci del anyells tambe m'encanta no se els cops que l'he vist , tant la 1 com la 2 part. Sencillament Genial.
    Jo Mateixa said...
    Palitodelasorejas: Dona es que veig que el meme va molt ràpid i possiblement ja l'ha fet tothom :-S

    La Xica: Ohhh fucsies???, que guay nenaaaaaaa, jo vull!!!!!!!! :-P

    Joana: A mi les dels peus també m'agraden vermelles, de fet sempre les duc pintades d'algún color o altre per que fan els peus més macus oi??, si Noa ja fa temps que m'agrada ara encara més ;-)

    Ulisses: Es que saps que pasa nen, que cada cop que parlo amb els pares una veu de fons (la de la mare) em pregunta de quin color son les rajoles de la nostra nova cuina i com que de vegades el pare llegeix el Bloc :-P

    Mikel: Homeeeeee, però jo no sóc el Michael Jackson!!!!! :-S

    Striper: Eiiii, i jo que m'enalegro de que en Bakero no et posi eh, si no pensaria que ets una mica gay i no em quadraria tot el que se de tu :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column