Ahir dissabte ens vam llevar tard, per tant tots els plans d’anar a la platja es van estroncar, però va valer la pena doncs em van portar l’esmorzar al llit, suc de taronja, i unes llesques de pa amb Nocilla (mmmmm, que bona està la Nocilla!!!!!!)

Vam esmorzar, vam xerrar, vam..., ens vam dutxar, ens vam vestir i vam anar a fer un volt, varem passar per el Carrefour a mirar més mobles i llavors vam anar al Fres&Co que hi ha a Vila Olímpica, si algun dia hi aneu mireu que segur que ens hi trobeu, un Buffete lliure que entre setmana costa 8 Euros i els caps de setmana o als vespres costa 9 Euros, mengeu de tot, pastes, pizzes, amanides,sopes, arrossos, fruita, verdura, gelats, ens vam posar les botes.

Cap al tard vam anar cap a casa i ens vam apalancar davant del Canal Digital a veure pel·lícules, vam veure una que es diu la Morada del Miedo, collons tu, quin cague, jo he tingut mal sons i tot, però està xula la peli.

Aquest matí em mandrejat una mica, però ens hem llevat, banyador i a la platja!!!!!!!

Tinc la banda esquerre del cos vermella, be, si em veieu per l’esquerre semblo una gamba, la banda dreta no, curiós??, no, es que ja tenim una edat i ens hem passat pràcticament tota l’estona de la platja en un xiringuito, no ens vena de gust haver d’aguantar els plors dels nens del veí del costat, ni la ràdio de l’altre veí.

En les 4 horetes que hem estat hem vist com un centenar de nanos negres venent coses, que si CD’s, que si DVD’s, que cenyidors, barrets, bolssos, ulleres de sol, polseres...semblava ben be que una pastera hagués desembarcat a la platja de Castelldefels i els hagués deixat anar a tots a l’hora, joder, amb la calda que fotia ja son ganes pobres.

Dinar a casa quasi a les 17:30 de la tarda (ahir, en previsió ja vaig deixar llesta un amanida de pasta fresca amb nous, panses, formatgets de burgos, olives i tonyina) i migdiada....be i sexe, per que enganyar-vos, i fa una horeta que ens hem despertat.

Demà no se si vindran els paletes per que, suposadament, divendres agafaven vacances però dissabte van venir a treballar, en cas que no vinguin segurament pujaríem alguns dies a Pineda, però tampoc es del tot segur, doncs volem aprofitar per acabar d’agafar preus de mobles .

Ja us heu reincorporat tots a la feina o queda algú amb la mateixa sort que jo i encara disposa d’alguns dies de vacances?

La foto...la teta del meu home, aixxxx, quin mugronet més bonic que te per deu!!!!

9 Comments:

  1. LlunA said...
    Vacances!!! Jo he pogut gaudir de 7 dies de vacances, pocs dies però moltes hores per fer i no fer res!!!
    passa-t´ho molt bé!!!
    Petons
    Anònim said...
    jo, com lluna, he tingut una setmaneta i prou... però com ha cundit!!
    petonets guapppppa... i a seguir donant-nos envegeta! ;)
    Déjà vie said...
    bon balanç del cap de setmana i una bona mitja de migdiades. ;)
    Metamorfosi said...
    Hola guapíssima!!!

    Jo encara estic de vacances, tot i que són una mica estrambòtiques!

    Escolta... és de la sana, eh! però... quina envegeta, nena!!! em sembla que jo també necessitaria algú per poder fer unes quantes migdiades d'aquestes!... jajaja... ostres, és que trobo a faltar això d'anar sense presses i que algú t'amanyagui els cabells!

    Una enorme abraçada preciosa, i un munt de petons!!!
    Anònim said...
    Deunido el cap de setmana,pero ja esta bé lo de la teta del Hatim, per las blocaires pero per els blocaires podias a ver penjat una de teva. que segur que haguesis fet feliç a mes de un.
    Anna said...
    Jo començo demà a treballar i ja tinc la necessitat de tornar a estar de vacances, no se si es gaire normal o no aquest sentiment :-S

    Per cert, sexe i més sexe...que no tenieu feina en el pis??

    Txell, aprofita-ho ara al màxim!!!!
    Anònim said...
    Ooooh! quin goig nena! Que be t'ho montes, platja, sexe... esmorza al llit! Mmmmmmm...

    Quina sort! JA et cuida bé el teu home!

    I fes que es posi murenu k te el mugronet molt blanc! xD

    Petonets nena!
    Boira said...
    Jo de moment "vacances" permanents...jeje. Així m'agrada que et condeixen els caps de setmana. Ai, jo ja fa temps que no tinc un cap de setmana així, jajaja. Ens fas les dents llargues.

    Un petó maca.
    Jo Mateixa said...
    Ens ha cundit molt el cap de setmana, sobretot de relax :-) en quant a la foto de la teta d'en Hatim ja sabem que l'hi ha de tocar el sol, total ahir va ser el primer dia que hi vam anar, no ens pressioneu eh!!!! :-O

    L'hi he comentat la possibilitat de posar un pit meu, tal i com demana L'Striper i m'ha dit que TU MISMA, jejejejeje, de totes maneres em sembla que de moment serà que no :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column