Neteja a fons


Avui hem fet neteja a fons de casa, de casa els pares, tot i que vaig mantenint les coses vitals com son escombrar (sobretot desprès de fer les menjades), fer rentadores, treure una micona la pols i fregar l’WC, avui m’he posat un mocador al cap i he fet de marujona total.

Persianes pujades, finestres obertes i apalis, tot escombrat i fregat, he tret la pols de tot el pis, he posat dues rentadores, he canviat els llençols (dissabte ho havia fet però amb tanta suamenta del cap de setmana...), he fregat l’WC i ara fa cosa de un parell d'hores he acabat de netejar el replà i la porteria (cosa que faig cada dia un cop han marxat els paletes, siguin les 18:00 o la 01:30)

M’acabo de dutxar i sóc davant del PC, escrivint aquest post.

Demà toca anar a carregar la nevera, farem un viatget a l’Alcampo i comprarem beguda (que es el que més fem servir, amb aquesta calor els Trinaranjus i les Coca Coles van que volen) i menjar òbviament, he de fer la llista per no deixar-me res:

- Coca Cola.
- Trinaranjus.
- Hamburgueses.
- Ous.
- Pa Bimbo.
- Salmó (el meu nen es molt capritxós).
- Peix (encara no sabem de quin, l’altre dia en Hatim va provar la Perca i l’hi encanta amb una mica d’all i julivert per sobre i a la planxa)
- Paper d’WC.
- Sabó per els plats.
- Bosses d’escombraries (ja he tirat les deixalles, ho he fet a les 20:00, que abans no puc o la Guardia Urbana em fot multa).
- Carn de vedella picada per fer el rostit del macarrons.
- Tomàquets per untar el pa.
- Salsa de tomàquet per el fer els Tortellinis.
- Tortellinis, per fer els Tortellinis, es clar.
- Oli.
- Sucre.
- Arròs.
- Olives.
- Tonyina.
- Suavitzant per la rentadora.
- Sabó per la rentadora.
- Lleixiu.
- Mister Proper.

......em sembla que no em deixo res més....hauré de mirar d’ordenar els productes, serà més fàcil de local.litzar un cop siguem dins el súper.

17 Comments:

  1. Anònim said...
    Quina bona organització! i amb tot això que has de comprar ja ens podries convidar a tots a fer un
    "guateque"! ;)
    Jo també soc de les que es fan la llista, com a minim orientativa sobre tot el que em fa falta...perque sino sempre surto amb el carro massa ple! ara que em penso que això sol passar una mica tant amb llista com sense XDDD
    Anònim said...
    uy, pareix mentida com eixes coses que són tan normals i rutinàries a mi em fan una il·lusió bàrbara!!
    aiiii quan jo tinga un niu per mi i pel regaliz, s'enterarà tot quisqui, què pesà seréeee!!
    atenció, lectors, al perquè ha canviat els llençols, jijiji!!!
    Boira said...
    Osti! Doncs si que t'organitzes! Jo soc un desastre, vaig a comprar, i pel camí vaig intentant recordar tot el que necessito. I sempre hem deixo alguna cosa, vaig sobre la marxa. Sempre dic que faré llista...però em pot la mandra.
    Jo Mateixa said...
    La Xica: Si, si,molt bona organització, però com be dius, de normal surts amb el carro més ple del compte i amb mitja llista sense comprar, i es que passes per la secció de pastes (bolleries dic) i apa, o les galetetes, o els gelats i apa, buffff, jejejejeje.

    Palitodelasorejas: No, no si a mi també em fan ilussió, però creu-me, es un coñazo, ja t'enadonaràs quant et toqui fer-ho, procura que el teu home t'ajudi i si ell no pot busca algu que et vingui a fer les feienes de casa, que desprès de pencar tot el dia fa com molt de pal posar-se a fregar el WC :-S

    Boira: Doncs es aconcellable fer-la per que, tot i que de normal surts amb més coses del compte, si portes llista com a mínim hauràs comprat el que realment necessites, la resta son capritxus, jejejejeje.
    Joana said...
    @ra sí que et veig una " maruja total".
    Això de fer llista per la compra va molt bé. El dia que no la faig, compro aquelles delicateses que són cares i que volen!! i després a fer la llista un altre cop. Al Mercadona tenen un Carpaccio tallat , només cal amanir-lo i una mica de parmesà a sobre. Bé de preu i qualitat.Va bé tenir-ne a la nevera!Per les visites inesperades!! ;)
    Bona setmana!
    Anònim said...
    Si si tota una mestresa de casa, amb mocador i tot i quant fas el repla fas safareix amb las veinas? Grrrrr per lo delpit del altre post
    Anònim said...
    Lo de netejar la porteria un cop han marxat els paletes és tot un detallàs que et defineix moltíssim!

    Ja m'agradaria que a totes les escales per on he passat la gent fos igual...

    hi ha poca gent com vos!!
    Anònim said...
    jo mateixa, nena... si jo tinc un home que no me'l mereixo... jijiji.. almenys de moment!
    lo de tindre algú que em faça les feines de casa, algun dia, quan siga rica i m'ho puga permitir, per què no? De moment, quan toca, hi ha que arromangar-se i rentar el wc i el que fa falta, quin remei, noia!!

    petonets de quasi dimarts
    Jo Mateixa said...
    Joana: El Carpacció de que??, es que a mi nomès m'agrada el de vedella, pero m'imagino que a en Hatim l'hi agradaria de qualsevol cosa, aquest s'ho menja tot!!!!

    Striper: Abans de sortir a fer l'escala miro que no hi hagi cap veina, i ho faig per tal devitar haver de donar explicacions a ningu :-S

    Tu t'imagines que poses una foto del meu pitram???, nooooooo, em faria molta vergonya que jo sóc molt bona minyona :-O

    Esteve: Que menys no?, ja que els hi embruto el mínim que puc fer, per tal que no em denunciín, es tenir contents als veíns, no? :-P

    Que sóc una bona minyona jo home i vull que els veins em tractin be, si més no igual que jo els tracto a ells :-)
    Jo Mateixa said...
    Palitodelasorejas: Ei nena que jo no soc milionaria però ja tinc mirada una senyora per que vingui a fer les feines de casa, que jo arribaré catxo tard a casa (quant visquem definitivament al pis) i no m'hi penso pas posar a fregar el WC a les 23:00, nooooooooorrrrrrr :-P
    Adagio said...
    k tia dp imprimeixes el post i ho fas servir com a llista de compres jaja

    com estas matii??? muamuamua
    Jo Mateixa said...
    Dagio: Ei carinyu quants dies sense passar per aqui!!!!!!, com va tot?????, doncs si que podria imprimir el post, aixi no hauria de passar-ho a net per que de l'esborrany que he fet no entenc res de res :-S
    ddriver said...
    si et sobre temps el meu demana algo aixi a crits!!!tu mateixa et deixo la clau sota l alfombra
    g! said...
    jajaja ostres! a sobre t'has currat tots els links de la llista de la compra. JA ET VAL!!!

    M'has fet pensar que cada cop que obro la nevera repeteixo la mateixa frase: -Haig d'anar a comprar, haig d'anar a comprar...

    Ara en serio i no vull ser torracollons, lo de la perca del nil (o filets de mero que és com ens ho venen) ves en compte i pregunta d'on prové. No per la qualitat (que està força bona vingui d'on vingui) sino per la brutalitat i el tràfic que hi ha darrera, aqui t'adjunto un petit post que vaig penjar http://plumcake11.blogspot.com/2007/03/le-cauchemar-de-darwin-aquest-vespre.html

    Sento el mal rollo :-)

    petonassus maca!!
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Hi he passat però no hi es la clau sota la catifa....ves que no hi tinguis a algu dins de casa, poder amb la que has anat a Damasc??? :-P

    Cristina: Doncs vinga, vinga, escombra a una mà i a l'altre el motxu, el plomall...el plomall desprès :-)

    Jo també espero poder dir-vos que està tot acabat i que ens hi instal.lem, però encara falta, tot i que no vegis com van de ràpids els paletes!!!!!

    G!: Home nen, es que ja que faig la llista la faig ben feta :-P

    La nostra nevera avui tambe fa eco, anire'm a la tarda a comprar.

    Eiiii i gracies per la informació del peix, no en tenia ni idea, ara em miro el post. I res de mal rotllo home, tot al contrari, ja et dic que no ho sabia i m'agrada molt que m'ho hagis comentat :-)
    Joana said...
    De vedella, Jo mateixa!!! I és boníssim! Unes gotes de vinagre o llimona, oli d'oliva, pebre verd, alfàbrega, i unes panses de corint...el parmesà...i a disfrutar!
    Jo Mateixa said...
    Joana: Uauuuuuu, quina pinta ha de tenir tal i com el vesteixes nena, que bo, mmmmmm :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column