Més política

Dies enrere us vaig mirar de convèncer que aquest any faré campanya electoral, mirar AQUÍ, i ho faré, però sabeu que passa, que últimament em cremo amb facilitat i no es que vagi a la platja ni res similar (abstenir-se de comentaris tots aquells que tenen la mirada sucia ).

Em vinc a referir a que estic cremada políticament i es clar, volto per els blocs, llegeixo els diaris, escolto tertúlies radiofòniques, etc... i veig cada cosa, anem a pams.

* A Ca el Puji.

* A Ca en Clint.

* A Ca la Zel .

* A Ca l’Adagio .

* A Ca en Jaqme.

I en podria dir més, però de moment em quedo amb el que diuen aquests companys, perdoneu, no disposo de gaire temps per escriure avui i ells, els amics blocaires, han sintetitzat bastant be el que volia dir avui.

NENS i NENES A VOTAR EL DIA 9 DE MARÇ EH, NO VAL EXCUSAR-SE AMB QUE ES VA DE CÀMPING!!!!!

14 Comments:

  1. Striper said...
    Mira Jo també estic força cremat amb la politica que fan els nostres politics, i realment no tinc clar si votare i si ho faig que votare, perque ultimament sembla que TOTS estiguin per treballar a la ONCE. no veuen la realitat sembla que estigui a un altre mon.
    LlunA said...
    Ayssssss jo realment tinc al.lergia a la política...em perdo amb tanta paraula i tanta tonteria....però suposo aniré a votar...
    Clint said...
    Ei així m'agrada que t'informis en llocs com cal! jajaja

    Votar s'ha de votar ni que sigui posant un paper de water al sobre!

    Ah! pensa que si guanya el ZP amb la pasta que ens donarà igual si que t'arriba per comprar les accions que deies ahir! xD
    David JB said...
    Doncs saps que jo vull que em cridin algun dia per anar de vocal, president o el que sigui, a les meses electorals? No és conya, a mi m'agrada.

    I saps què? Que jo directament amb el meu vot decideixo sobre els que després es presenten per a president, el barbas i l'altre... quin panorama més negre, i a sobre la nòvia d'un amic és militant socialiste i, bufff, a mi que no em cremin, i un altre amic que em diu que voti al PSOE, i jo "que me dejes" que votaré qui vulgui i qui pensi que a mi em donarà més, punt.

    Ara mateix, el meu vot està totalment obert, totalment, menys els extrems. Per això, ara que tinc temps lliure, em llegiré tots, dic, tots els programes electorals, a veure quin em convenç més.

    P.d.: I saps que al meu pare li agradaria votar Duran i Lleida? I li dic jo "pues no puedes" apa, jaja.
    Anònim said...
    Votar, votar, votar...estic d'ard amb tu, s'ha d'anar a votar...pero a qui?
    De moment ja tinc clar a qui segur no votare...
    I el meu vot el decidire el dia 9 de març
    Jo Mateixa said...
    Striper: Completament d'acord, els politics sembla que no s'enterin del que passa però no anant a votar ja et dic que no solucionarem res, S'HA DE VOTAR, tens temps per estudiar els programes que més s'hi escaiguin amb les teves ides :-)

    Lluna: Srta, Srta...faci vostè el favor d'empollar-se TOTS els programes electorals i tria el que més semblança tingui amb el que vols, t'ha quedat claret??, jejejejeje.

    Clint: Ostia txato, no hi habia pensat en això de les accions, calla tu, que amb 400 euros poder si que puc...hay que joderse hombreeeeeeeee!!!!!

    David: Ualaaaaa, però el teu pare que????, que fort, al Duran Lleida, jajajajajajajaja. Ufff, que xunguu ho teniu allà als madriles nen.

    Per cert, si et fa tanta ilu anar a alguna mesa per que no t'afilies a algun partit i hi vas a ajudar per aquell dia???, no aniràs a les meses (a no ser que et cridin de l'ajuntament) però veuràs el cotarro i a l'hora del recompte estaràs allà, això mola molt!!!!! :-P

    Soler: Tens temps de sobre per analitzar les possibilitats, a banda de que has pogut veure les cagades dels uns i dels altres durant aquesta lesgislatura oi??, pos eso :-P
    Denea said...
    mira, tens tota la rao del mon, pero despres d'haver fet l'assignatura de política a la uni he après que:
    La política mou els interessos dels polítics que van bojos per aconseguir el poder i fer la seva.
    La política entesa com la que tenim avui manipula vilment amb paraules i promeses incomplertes.
    El poder polític és un elicient massa valuos per deixar-lo en mans de qualsevol: estic amb Plató, només els filosòfs haurien dep oder gobernar un pais!!
    (ai ara m'he posat radical no? xD)
    Tot i iaxò, cal lluitar, cal votar i cal seguir educant als joves perquè tinguin consciència política i no es deixin ensarronar per la colla de dropos que tenim avui dia... xD
    Jo Mateixa said...
    Denea: Colloooooooons nena, com m'agrada quant algu posa les coses clares damunt la taula chapeau!!!!!
    Anònim said...
    no se no se.. això de votar a tots aquests forasters no em ve de gust...no!!! ja veurem dia 9 com em despert potser si potser no...
    no estic molt implicada amb política, fa 25 anys que treball a l'administració autonòmica i fa massa anys que veig diferents cares i diferents colors fent el mateix...ho sent reina però no em ve de gust.
    Jo Mateixa said...
    Kpitana: Va dona va, no t'has de desmoralitzar, tens temps per analitzar tots els programes, i per fer memòria del que han estat aquests darrers 4 anys :-)
    zel said...
    Ai la meva ratolina que té somnis estranys o no i que està convençuda que s'ha d'anar a votar, que n'ets de responsable i....somiatruites!!!! Si reina, a votar, boti boti boti, peperu qui no voti!!!!!

    Vaig a veure el barça, tu, que tindrem un altre disgust...
    Saps què????? Me'n vaig a Londres, amb les amigues, elis elis, ja et portaré una cabina de telèfon o un bus.... Ilove, és tot el que sé...
    Otger Cataló said...
    snif .. snif ...
    Ulisses said...
    el que si sé és que votaré, també sé a qui NO votaré (ni PP ni PSOE)el que no tinc clar és a quin dels minoritaris votaré, perquè segons quin partit a eleccions estatals no sé jo si...

    Salut!
    LlunA said...
    joooooooooooooo ho he de fer??????? jejjejee intentaré possar-me al dia...com costa això...

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column