Indagant per Internet

Tot indagant per Internet he pogut esbrinar quin Alcalde va aprovar el nom del Carrer on treballo, Josep Estivill (en el aquest post, al final, us explico qui era aquest “bon senyor). Es va aprovar el seu nom el 12 de juliol de 1980 i en aquella època l’Alcalde era en Narcís Serra, us en recordeu d’ell???

Que se n’ha fet d’aquell home, a que es dedica, on para, es viu??, vaja, espero que estigui be, que jo no l’hi desitjo mal a ningú....bé, a alguns si, però tampoc val la pena perdre el temps anomenant-los, estic segura que ja sabeu de qui parlo...oi? Mireu, no he perdut el temps buscant on para aquest home ara, si ho voleu fer vosaltres apali, a fer-ho, vinga, va, que feu aquí llegint???, vingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

El que si he buscat es això de la Guerra Gran, per que desconeixia per complert de quina guerra es tractava:

La Guerra Gran contra la França revolucionària (1793-1795) comença amb l'ocupació del Rosselló. La Convenció contraataca i ocupa la Cerdanya, la Val d'Aran i part de l'Empordà. Cinquanta-cinc representants de ciutats catalanes assumeixen l'alt comandament i creen un cos de 18 000 miquelets, que rebutja els francesos la primavera de 1795. La posterior aliança de la monarquia espanyola amb França contra Gran Bretanya deprimeix l'economia catalana, que veu tancats els mercats anglès i holandès i barrat l'accés als mercats americans per la marina britànica.


Recordeu aquesta foto? Va ser a l’any 1972, la nena que ve de cara i va despullada es diu Kim Puch, la segona foto es ella en la actualitat. Una guerra, en aquest cas la de Vietnam, deixa marques, això si, a els que les sobreviuen.

Per cert, avui l’avi ha anat al metge i per fi, desprès de 19 dies, ha plorat la mort de la seva dona, ja tocava.

7 Comments:

  1. neus said...
    I encara hi ha qui em pregunta perquè no puc amb els francesos i els anglesos, pero no parlar dels espanyols. S'entén com a poble, com a globalitat, tot i que als gavatxos ni individualment.

    La 2a foto, és la tendresa personificada.

    Una abraçada a l'avi, ben forta!!
    I una altra per a tu!

    Bona nit, maca :***
    Anònim said...
    Guapa, t'acabo de deixar un comentari al Bloc, m'has deixat molt xof...però respecto la teva decisió, t'anyoré moltissim!!!!!!!!
    David JB said...
    Crec que en Narcís Serra a hores d'ara és president de Caixa Catalunya... ja se sap, tot queda en casa.

    I les ditxoses guerres, sempre envoltades en elles, ara, els governants, ells no pateixen, ells es reuneixen per fer plans en, per exemple, unes illes enmig de l'Atlàntic, i després no els hi passa res, són els ciutadans als que representen els que pateixen les conseqüències.

    I per l'avi, bé per ell, així es desahoga una mica.
    Anònim said...
    Passo de parlar de guerres i del Serra (el Laprí ja ha dit que està ben col·locat).
    Bé per l'avi. Que tregui els sentiments li anirà molt bé. Molta força!
    l'home de la musica said...
    La guerra, no cal ni dir que és la pitjor enfermetat que ha portat l'esser humà. I tot aquest patiment, només per interessos politics i economics de un parell de fills de puta.
    Per cert, m'alegro per el teu avi, el pobre home debia portar el patiment per dins...
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ohhhhhhh, Narcis Serra!!! Que va ser ministre de defensa, oi? Que gran!!! Que gran!!!

    Està viu encara? Jo es que ja no controlo gent viva/gent morta .... no em diguis que està mort perquè em trenques, jejejejejeje

    Bon dia per TuMateixa!!!
    Jo Mateixa said...
    David, Pd40 i Home de la Musica: Les guerres son la pitjor plaga que la vida moderna podia portar-nos, veure morir gent per culpa de problemes politics es catastrofic. Gràcies per lo de l'avi, la veritat es que ens tenia molt amoinats.

    Pep: No, no, esta pas mort, no el mati abans de temps, jejejejej. Ja has vist que diu en David, es director de Caixa Catalunya i si, en el seu temps va ser Ministre de Defensa (es que al final si que he buscat per internet) ;-)

    Per cert, ara responc al mail capulluuuu (amb tot el meu carinyu eh!!!!!), i et comento, ok??, jajajajajajajajajajaja

    Bon dia a tothom!!!!!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column