S’han acabat les vacances


I tot torna a la normalitat, de fet el Hatim i l’Ismael ja han marxat per que a casa hi ha overbooking, en Miquel i la Núria s’estaran uns dies a casa els pares mentre no poden anar al seu pis i es clar, cinc persones, contant un nen, no hi poden viure i menys amb costums diferents, amb horaris diferents.

I avui he sentit una coseta dins meu, com una pena, quant en Hatim a pujat el nen al cotxe i em deien adéu, no, no, no he plorat, però ha anat d’un pel.

I es que malgrat el crio es un revolucionari de tres parells de nassos, no puc evitar enyorar-lo, em miro el sofà on l’hi agrada saltar i veure els dibuixos, entro a la meva habitació on ell ha dormit aquets dies i em miro una gorra que s’ha oblidat i sento que l’hi he de trucar per dir-l’hi, per que sàpiga que la te aquí i que pot venir en qualsevol moment a buscar-la, espero que ho faci aviat.

Es clar que enyoro al Hatim i més sabent que fins el cap de setmana que ve no el podré tocar, no podré olorar el seu cos, ni besar els seus llavis, ni perdrem en els seus ulls, l’enyoro molt també, sobretot enyoraré l’escalfor del seu cos abraçant-me a la nit al llit. Però les vacances s’han acabat i hem de tornar a la normalitat, mentre no tinguem el nostre pis ell seguirà vivint al seu pis de lloguer i nomes ens veurem els caps de setmana, com una parella que comença a festejar, vull el meu pis jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Us deixo un dels vídeos que hem fet aquest mati amb el patufet, per cert, el dia ha anat genial i es que si no està el seu pare davant el crio es un cel, es porta la mar de be i obeeix el que l’hi diguin, poder el pare es una mala influencia??, poder, però es el papa.

Dilluns a pencar de nou, per sort la companya fins el dia 13 de setembre no torna, estaré pràcticament sola al despatx, hauré de fer molta feina els primers dies per que es final de mes i s’han de pagar nòmines, però espero que dijous o així la feina em permeti llegir-vos, com faig cada matí, abans de posar-me a pencar.

Adéu a l’estiu, adéu a les vacances, comença la feina, aviat començarem la nostra vida en comú i espero que tot torni a la normalitat!!!!!

Nota: No us deixo video per que Blogger em diu que se ha producido un error y que no me deja, que hi farem, a veure si demà hi ha més sort.

12 Comments:

  1. Waipu Carolina said...
    mmmm, aún te quedan unos días de verano que se traduce a buen tiempo ( creo porque el tiempo anda loco) y quizás puedas todavía hacer alguna excursión o escapadita a la playa.

    Y tienes razón eso de echar tanto de menos a los niños, tienen un don de hacernos encariñarnos con lo pesaditos que a veces llegan a ser, pero la energía, la inocencia y las ocurrencias son únicas.

    Y bueno, pa'lante con tu sueño de tener tu casa que todo llega, mientras tanto disfruta de cada momento tal cual y como es.

    Un abrazo desde Tarragona
    ddriver said...
    em sembla que ja estaves cansada de tant estiu i tantes vacances que realment volies torna a la feina,jajaja tot s acaba noia.
    Si que es troben a faltar els fills,el meu fa una any i cuatre messos que no el veig imaginat si se de que parles
    Anònim said...
    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
    Anònim said...
    Que et sigui una tornada lleu a mi encara em queda una semana.Pero tambe tornare.
    Jo Mateixa said...
    Waipu Carolina: Hoy decian ens las noticias que apartir del miércoles vuelven las tormentas asi que veo dificil el poder disfrutar de playa, pero bueno, si surge alguna posibilidad no la desaprovecharemos!!!!!

    En cuanto al niño, hoy he hablado con su padre y esta bien, supongo que ya ni se acuerda de mi, jejejejejeje.

    Intentamos disfrutar al máximo de los segundos que pasamos juntos, y hoy nos hechamos mucho de menos por que no podemos vernos, pero ya falta poco para estar juntos :-)

    Ddriver: No pas, jejejeje, estava cansada de paletes, de mals dies, de agobios per resoldre temes del pis, però per mi aquesta mena de problemes es podrien allargar com a mínim un parell de setmanes per tal que poguessim tenir uns dies relax amb en Hatim.

    Striper: Ui has publicat dos cops, ja em perdonaràs, un l'esborraré per que hi diu exactament el mateix. Lleu serà per que estaré practicament sola, si estiguessin tots segurament em costaria molt més :-)
    g! said...
    Un servidor demà mateix començo el currele.
    Moltíssima sort a la feina i anims amb el pisillu que al pas que aneu està al caure.

    Petonas i bona setmana!!
    Jo Mateixa said...
    G!: Doncs molta sort a tu també, que est sigui lleu la rentré, jejejejejejeje.

    Petons!!!!

    PD: Records d'en Miquel i la Núria que els tinc d'okupes a casa els pares uns dies mentre no es puguin instal.lar al seu nou pis :-)
    Unknown said...
    Aiii, quines ganes de viure junts al vostre pis, com t'entenc, noia!! Avui sobretot, que enyoro tant al meu regaliz...
    Petonets
    Antoni Esteve said...
    mmm...quina melanconia i quina enyorança. Hi ha coses que no es poden evitar quan estimes a algu.
    La normalitat sol es allò que volem que sigui.

    ptns des de el curro!
    Jo Mateixa said...
    Palitodelasorejas: Estàs toveta avui eh nena??, ja veuràs com aviat vosaltres també podreu :-)

    Antoni: Doncs si nano si, quant el tinc aprop de vegades m'agobio i quant em falta l'enyoro, curiós l'amor oi?? :-P
    Anònim said...
    HOla guapa!!! he fet una visita llampec pel teu blog...(es que ara feia molts dies que no passava, ni per aquí ni per enlloc..) veig que dins del que cap l'estiu ha anat genial...m'he n'alegro...

    ànims que això del pis ja s'acaba aviat el compte enrrera...quins nervis!!!, no?

    Records!!!!
    Jo Mateixa said...
    Mama del Pol: Si bonica si, l'estiu ha estat mogudet, jejejejejej. Ja tenim ganes de poder entrar al pis, però encara falta una micona :-)

    Petonets!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column