Qui es qui

Molt fer memes, molt parlar del tabac, dels robatoris a l’escala, de la Georgina, dels profes que m’ha marcat, de la Nit de Reis etc...però no sabeu que faig en aquest vida...o si?, si, si, ja us vaig dir que treballava en un despatx, però ja sabeu qui es qui?

Jo sóc jo, òbviament, i estic com a Auxiliar administrativa en una oficina, la nostre feina consisteix en les Instal·lacions elèctriques Industrials de baixa i mitja tensió. L’empresa té 4 socis, en Daniel, l’Enric, en Francesc i en Valentin. També tenim una enginyera, la Núria (la que està deixant de fumar), l’Emilio i en Ricard (que son encarregats d’obra juntament amb en Valentin). Al magatzem hi podem trobar l’Enric (pare de l’altre Enric) i en Paco, el mosso de magatzem. La resta de la plantilla la formen 24 homes (entre ells el meu nen, en Hatim), de entre 21 i 60 anys (ja veieu, hi ha de tot). Les oficines deuen fer uns 320m2 (+/-) i de magatzem hi ha uns 750m2(+/-), contem amb 6 furgonetes grans.

Estem a la zona de la Sagrera, molt a prop de les oficines que hi ha de Transports Metropolitans de Barcelona, i això ens va de conya donat que quasi el 95% de les nostres feines son per FCMB (Ferrocarril Metropolità de Barcelona). La resta de feines es reparteixen, dins de mateix àmbit d’execució, en d’altres clients com per exemple; COMSA, UTE ERSCE-PAI-RIERA-SIX L-1 (son els que estan fent els ascensors a la L-1 del metro), TECNOCOM (cobertura de telefonia mòbil dins del metro), SELECTA ESPAÑA (son els que fan les màquines de begudes i menjar dins de metro), AVENIR ESPAÑA PUBLIMEDIA (sabeu els cartells publicitaris que hi ha a les andanes?, pos eso, aquesta gent els fàbrica i nosaltres ho instal·lem) i un llarg etc...

La Familia ja la coneixeu (si més no per part de la mare, la part del pare un altre dia), ja us en vaig fer un post, els amics de la Colla del DEMONYO DOJO també us en he parlat, ai no se, ara estic així tota xop, no se de que us volia parlar....se me ha ido el Santo al Cielo!!!!

Bé..... quant ho recordi ja tornaré per aquí, hi sereu, no?

12 Comments:

  1. Anònim said...
    Estàs "xop"!!! Doncs anima't!!! CARPE DIEM
    Anònim said...
    Per estar "xop" déu ni dó quin post! :)

    Quina gràcia jo dic que estic "xof" i no "xop"... quines coses!
    Anònim said...
    Pos no tant xop i mes uuueeeeeeiiiii!!!! que la vida son 4 dies!!

    Per cert, al principi semblava un empresa petita, pero al llarg del post va creixent, i creixent i creixent....
    Anònim said...
    Talcomraja: Si, si, estic Xoffff, però no desanimada ni res d'aixo eh que avui estic contenta, no se per que, però ho estic. El meu Xofff es tot raro :-S

    Anatarambana: Si nena si, el meu XOP no es XOP, també es XOF, però m'he colat al escriure.ho i no "me dat cuen" ;-)

    Jahisom: Benvingut/a!!!!! (no m'ha donat temps a veure si ets mascle o femella (ostia que lleig a quedat), que dic que no se si ets home o dona :-) Si es cert que la primera vegada que ens veu la gent es pensa que som petits, però no ho som tant :-)
    Anònim said...
    Pero qui fa de torero? Qui porta el toro mecanic? Segur que mes d'una vegada ha sortit sobre les espatlles d'algu al crit de "torero! torero!".
    Anònim said...
    Si ben cert sembla una empresa petita...i amb tanta gent entras a treballar d'hora i estàs sola?

    Res de xof és l'hora aquesta que has escrit el post que entra la nyonya...
    Anònim said...
    Sir William: No tenim torero, de fet no tenim ni toro (nosaltres no venem productes, venem el servei per fer el producte), el toro el porten els proveïdors amb el material que ens serveix ;-)

    Mama del Pol: Si noioa si, l'empresa comença a les 09:00 i a les 07:00 ja hi ha una persona al magatzem (hi han tres persones de brigades treballant de dia aquesta setmana). La resta de la gent ve passades les 9 o fins i tot les 10, tenen una barraaaaa, jo per avançar feina (pensa que estic sola fent les tasques administratives, això us ho explico un altre dia, i vaig de puto cul) :-(

    Besitus a tots a dossssssss
    Anònim said...
    Ara cada vegada que compri un Dynamic al metro pensaré que l'ha instal·lat la Jo Mateixa. Quin bon rotllo.....

    Una abraçada!
    Cristina said...
    Anima´t guapa! Per cert jo visc aprop de la Sagrera. Petons!
    Anònim said...
    Spock: A veure, que jo no els instal.lo,la meva tasca es administrativa (factures de clients, de proveïdors, nòmines del personal, prevenció de riscos, sistema de qualitat, etc...), però vaja gràcies per pensar en mi ;-)

    Cristina: Saps que pasa bònica, que fa dos anys i mig que estic portant sola les coses del despatx(la senyora que teniem està de baixa) i no han posat a ningu ni tenen intenció de fer-ho per que clar, SI LA FAENA SALE PA QUE VAMOS A COGER A OTRA PERSONA...clar cony, la feina surt per que cada dia entro a les 08:00 (avui faré tard, encara vaig mig despullada per casa i he de pillar el bus de les 07:00!!!!) i al migdia en lloc d'entrar a les 16:00 entro a les 15:00 (total que en mitja hora dino)

    Que passeu molt bon diaaaaaaaa
    Anònim said...
    Per a mi, totes aquestes coses d'emprese, de tècnics i de treball en equip és pura màgia.

    Veus com ets de BCN!!!!!

    (amb carinyu)

    apa
    Jo Mateixa said...
    Escarabat: Pura màgia????, doncs ja m'explicaràs per que, on està la magia si una persona s'ha de putejar caps de setmana, hores extres sense voler fer-les (i de vegades sense cobrar-les), i tot per que son incapaços de buscar una altre persona (home/dona, tant m'ha fa), per donar-me un cop de mà????

    L'Escarabat m'acaba de fer veure per que us vaig escriure ahir parlant de l'empresa on treballo....per que n'estic tipa de l'empresaaaaa, mmmmmm, quin descans més guapo tinc el cos ara mateix ;-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column